IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Флойд Мейуедър похарчи 330 000 долара за нова кола

Този път бившият боксьор изневери на любимата си марка Rolls-Royce

Бившият професионален боксьор Флойд Мейуедър определено има афинитет към Rolls-Royce, но току-що добави нова кола, която не идва от производителя на луксозни автомобили. Това обаче не пречи тя отново да бъде доста скъпа.


Флойд Мейуедър


Един от най-богатите спортисти на планетата обича лукса и комфорта, така че не е изненадващо да го видим да получава най-доброто. Той притежава частен самолет, има колекция от скъпи часовници и няколко гаража, пълни със суперколи и луксозни автомобили.

Най-новото попълнение е предназначено за неговия гараж с коли с черен цвят, като това не е Rolls-Royce или друга луксозна лимузина, а Porsche. Според изданието TMZ, Мейуедър се е свързал с дългогодишния си дилър Оби Океке, известен също като „д-р Бугати", и му е казал, че има нужда от ново возило. През годините Океке е продал на Мейуедър над 39 коли и броят им продължава да расте.


Porsche 911


Този път бившият световен шампион е избрал Porsche 911 Turbo S от 2022 г., което се предлага с черна цветова схема и е оборудвано с 20- и 21-цолови джанти 911 Turbo S с изключителен дизайн.

Колата явно осигурява адреналина, от който се нуждае Мейуедър, благодарение на своя 3,9-литров шестцилиндров „боксер“ с двойно турбо, който изпраща 650 к.с. и 800 Нм въртящ момент към двете оси чрез осемстепенна PDK автоматична скоростна кутия с двоен съединител. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 2,7 секунди, а максималната скорост е 330 км/ч.


Porsche 911


Цените на Porsche 911 Turbo започват от 216 100 долара, но TMZ твърди, че боксовата легенда е пръснал 330 000 долара за новата си спортна кола, добавяйки, че Флойд е изпратил парите на Океке, докато са говорили по телефона и е казал, че се интересува от още една спортна кола, която дилърът не разкрива.
Наскоро Мейуедър похарчи 3,1 милиона долара за около час за скъпи произведения на изкуството на изложението Art Basel 2022 в Маями Бийч и допълнителни 1,7 милиона долара на следващия ден, тръгвайки с четири произведения на Анди Уорхол плюс голяма скулптура.


Porsche 911


Последното попълнение в гаража на боксьора идва месец след друга покупка на автомобил, който беше бяло-черен Range Rover Sport.


0 от 500