IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Иновациите, които ще променят автомобилната индустрия

Изборът на списание Time включва 9 изобретения от последните няколко години

Иновациите в автомобилната сфера са наистина важни. В допълнение към прехода към електричество, автомобилните производители и специализираните компании разработват нови системи за подобряване на безопасността и ежедневието. От системите за подпомагане на водача до все по-богатите информационно-развлекателни системи - списъкът е повече от богат.

И това не са елементи, свързани само със света на автомобилите, тъй като техните приложения понякога произлизат от други сфери или пък може да бъдат приложени в тях. Списание Time посочи списък от иновации, като 9 от тях са свързани с автомобилната индустрия и най-вероятно ще я променят съществено.

Изобретенията, които ще променят автомобилната индустрия (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #9
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Технологично автомобилите са в задънена улица, трябва тотално преосмисляне и промяна в транспорта както и в маркетинга, в момента коли се правят само за Китай, на нас по-скъпи, по-скапани и по-бавни подобия и накрая след няколко години пък ние ще си купуваме китайски.
  • #8
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    6-ти, абе те и локомотивите вършат много тежка работа, ама електрическите закачени в мрежата постоянно, катко и машините в една фабрика. А в любимата ви за пример Америка, едни дизелаци теглат вагоните в Аляска... примерно. Аз дори не съм убден дали там имат електрически локомотиви изобщо...
  • #7
    1 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    който има пари ще кара автомобил който няма ще ползва абонамент обществен транспорт с определени квоти за километри следващата стъпка ще е само професионални водачи ще имат правото да управляват автомобили в смисъл имаш кола имаш и шофьор нямаш пари за шофьор колата в гаража измислили са го глобалистите така че радвайте се на гивота докатопнерсте си купили волво
  • #6
    2 rate up comment 1 rate down comment
    СМОГ ( преди 1 година )
    4-ти, открай време е модерно някой да ти обяснява как това и онова не може. Малко действат и затова малко имат кинти. Ел. машините вършат най-тежката индустриална работа на тоя свят. Точно на места без сервизи и бензиностанции ще се ползват необслужваемите пикапи.
  • #5
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Striker ( преди 1 година )
    Интересни са. От тях 70% американски, 25% европейски и една тайванска. Винаги е било така, така и ще бъде - Белия човек, европеец, американец измисля. Жълтите копират, това е. После съседа вика: Вземи си корейска кола, ковидски телефон и т.н. Дооообре, бате!
  • #4
    6 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    1-ви, аз не бих бързал да ги отпсвам ДВГ. Просто електрокарите са хит в момента и е модерно.. но и това ще е до време. А модели като на Лусид, няма да са масови, този пикап на Форд едва ли някой извън градовете би си го взел за истинска ченра работа. Като цяло предложените иновации са изсмукани от пръстите компилация на абсолютни лаици. За Индия - град като Мумбай (20мил+) затънал в прах, ел, рикши няма да решат проблема, (те така или иначе за на ***), но опредеелно е добро решение.
  • #3
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Дифорс ( преди 1 година )
    Много ми допада #9. Щом сега батерията успява да се самозареди от слънцето за до 245 км/седмица, си представям след 10 години.
  • #2
    1 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    1, 2, 7 и 8. Другите са алабала.
  • #1
    9 rate up comment 4 rate down comment
    Последния Софиянец ( преди 1 година )
    И в тези иновации не присъства нито един дизел или бензин ! Ясно потвърждение , че мачът за ДВГ е приключен