IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Петте най-странни патента за електрически автомобили

Те са свързани с основите проблеми на колите на ток - малък пробег и зареждане

Основният проблем на всеки електрически автомобил в момента е ограничението в пробега. Изданието speedme реши да разкаже как по целия свят се борят с този проблем и не само с нето. Това, което някога изглеждаше като технологията на бъдещето, постепенно превърна в реалност - всеки може да си купи кола, която не трябва да пълни на бензиностанции, но трябва да се зарежда почти всяка вечер.

Точно това се превърна в основния проблем на съвременните електрически превозни средства - малък резерв на мощност и дълго зареждане у дома. Има обаче и други ниши на нововъзникналия пазар на електрически превозни средства, които всякакви стартиращи компании се опитват да запълнят. Затова и събрахме на едно място 5 от най-странните патенти в тази област.

Петте най-странни патента за електромобили (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #1
    6 rate up comment 0 rate down comment
    петър НЕзахариев ( преди 1 година )
    номер 3 е дозареждане с гориво от дрон (UAV) през докинг станция на покрива на автомобила (fuel transfer connector - връзка за прехвърляне на гориво). толкова са ти познанията по английски.