IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Колко здраво е предното стъкло на Ferrari 458?

Вижте какво е нужно, за да бъде разбито (ВИДЕО)

Не всеки ден можете да счупите предното стъкло на Ferrari без никакви неприятни последици. Момчетата от YouTube канала Normal Guy Supercar получиха тази рядка възможност и записаха щетите на видео.


Ferrari стъкло


Всъщност, собствениците на канала току-що са продадоха това Ferrari 458. Преди да бъде предаден на новия собственик, автомобилът трябва да посети сервиз. Освен това на предното стъкло има пукнатина, която не изглежда голяма, но все пак изисква смяна. Това означава, че то може да бъде счупено.

Първият опит е с удар с юмрук, не води до нищо. Следва нов удар, като по стъклото се образува паяжина. В този момент стъклото вече е извън строя, като се нуждае от лек натиск. В крайна сметка е използван чук, за да бъде довършено започнатото.



Ferrari 458 заема специално място в историята на марката, тъй като това е последният модел на марката с нехибриден V8 мотор, монтиран по средата. Двигателят е 4,5-литров с мощност 570 к.с. и 540 Нм, като работи със 7-степенна скоростна кутия с двоен съединител, която насочва мощността към задните колела. Има и версия 458 Speciale със същия мотор, чиято мощност е увеличена до 605 к.с.


0 от 500