IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрите двигатели на BMW

Баварците са дали на индустрията някои наистина забележителни мотори

В своята повече от 100-годишна история германската автомобилна марка BMW създаде много добри автомобили и задвижващи агрегати. Много от нейните двигатели се отличават с голяма издръжливост и сериозен ресурс. Кои обаче са най-добрите? Отговор на този труден въпрос се опитват да дадат експертите от изданието CAR.

Те посочват, че че модерните двигатели на баварския производител са станали по-малко надеждни от тези, които са били произведени преди време. Това се дължи главно на екологичните стандарти, които се изискват от автомобилните производители. Ето и петте най-впечатляващи мотора, създадени от BMW.

Най-добрите двигатели на BMW (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #4
    14 rate up comment 13 rate down comment
    Якишен Моторишен ( преди 1 година )
    Супер автомобил е БМВ един комплект накладки изкарват поне колкото четири двигателя.
  • #3
    18 rate up comment 8 rate down comment
    До 2 ( преди 1 година )
    Виждам, че сте на "Вие" с автомобилите, и то с главо "В".Може доста да се пише за загуба на стойност на автомобилите, както и защо немски автомобил губи повече от консервна кутия тип дачия и сие, но смятам за ненужно да Ви обяснявам на Вас, щом не се вълнувате от автомобили като цяло.Хубав ден и успех с дачията!
  • #2
    13 rate up comment 22 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Немски еднодневки! Не случайно на вторичния пазар се обезценяват толкова много и не държат никаква цена. Дори Дачия държи по-стабилна цена и по-малко се обезценява. Но това не ги бърка комплексарите. Важното е да са с нещо немско и си избиват комплексите на пътя. Не случайно почти всички катастрофи са точно с подобни автомобили извършени от водачи с малко мозък и много комплекси.
  • #1
    14 rate up comment 16 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Значи, ако моторът избуда 300-400 000 км може да го смятате за Най-добрите двигатели на BMW. Смятайте другите и двигатели каква леш са щом тези са им най-добрите. Мъка, мъка...