IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрите двигатели на BMW

Баварците са дали на индустрията някои наистина забележителни мотори

В своята повече от 100-годишна история германската автомобилна марка BMW създаде много добри автомобили и задвижващи агрегати. Много от нейните двигатели се отличават с голяма издръжливост и сериозен ресурс. Кои обаче са най-добрите? Отговор на този труден въпрос се опитват да дадат експертите от изданието CAR.

Те посочват, че че модерните двигатели на баварския производител са станали по-малко надеждни от тези, които са били произведени преди време. Това се дължи главно на екологичните стандарти, които се изискват от автомобилните производители. Ето и петте най-впечатляващи мотора, създадени от BMW.

Най-добрите двигатели на BMW (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #24
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Fen ( преди 9 месеца )
    Сложи ли сте снимка на м52 не на м50
  • #23
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Евроидиот ( преди 1 година )
    А къде е легендарният М57 бе специалисти?
  • #22
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Рейсър ( преди 1 година )
    Много *** класация,а М10 къде е?
  • #21
    6 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Няма кола която да не се чупи . Някой ако иска бързина и динамичност ,в същото време икономичност Няма нужда да избира Бмв и да пише коментар ,че е гадна кола .Колкото до чупене тия където коментирате вижте тия дрънголници къде ги имате на колко километра са и тогава правете коментари щото има значение да ли колата е на 20 000 км 420 000 км .В крайна сметка нищо вечно няма и хората не сме вечни кво остава за колите .Нищо ,че Дънкан Маклауд е на 400 000 г . ,кой разбрал разбрал .
  • #20
    10 rate up comment 13 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Какво значи добър двигател? Някои може ли да отговорим на този въпрос като се пише цяла статия за това? От опита който имам BMW нямат добри двигатели в този смисъл в който може да се говори за здравина икономичност и все такива неща. По отношение на динамиката може да си кажеш, че са добри, но нищо повече от това в положителна насока няма. Ако тъсите динамика, то тези мотори са добри. Ако търсите нещо повече, то сте се объркали с марката.
  • #19
    8 rate up comment 6 rate down comment
    Маринов ( преди 1 година )
    Не разбрах само защо не са включили М57D30, един от най-здравите и надеждни двигатели на марката. Добра динамика и приличен разход.
  • #18
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    М50 Б25 thats the real deal
  • #17
    12 rate up comment 9 rate down comment
    1 ( преди 1 година )
    Размисли на хора, дето не са карали нови коли, нямат и переспектива да се сдобият. До 100 000 км всички немски машини са си ОК. Ама да си купиш глокник на 300 000 над който са издевателствали гаражни майстори - и после да обобщаваш ей това не го разбирам. Тука един чакал пък 20 годишната му кола да станела по скъпа отколкото я купил. Да има и такива автомобили - наливаш за поддръжка и реновация 40 000 евро и можеш да и вземеш 20 000.
  • #16
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Андрей ( преди 1 година )
    Експертите на издание CAR изобщо не са експерти, а обикновени крадци, защото откраднаха тази статия от издание АВТО INFO (автоинфо.рус).
  • #15
    16 rate up comment 15 rate down comment
    пропов ( преди 1 година )
    Аз имам 15 год БМВ с 3 литров редови шестак - бензин без турбо. Жена ми има 3 год. Мазда CX3 2литра бензин върховата модификация с всички екстри. В момента и 2 те струват еднакво - ок. 15 хил Евро в Германия. След няколко години БМВто ще струва 20 хил. , а Маздата под 10хил. Това трябва да значи нещо.