IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Четири употребявани премиум-кросовъра на цена на нов Duster

Тези модели са се доказали като много надеждни през годините

В наши дни за около 35 000 лева (или малко повече) може да се купи чисто нова Dacia Duster. Румънският модел отдавна се е превърнал в бестселър на европейските пазари, като търсенето му не спада. Това се дължи както на универсалните му качества и здравината, така и на атрактивната цена.

Има обаче хора, които разполагат с подобна сума, но не са склонни да я похарчат за Duster. Те искат премиум-модел, като, естествено, това не може да бъде нов автомобил. Какво се предлага на пазара на употребявани коли за тези пари. Ето 4 предложения, които си заслужава да бъдат разгледани. Всички те са на надеждни кросоувъри, доказали се във времето.

Четири употребявани кросоувъра на цена на нов Duster (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #6
    17 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    По принцип подкрепям ами - колкото по-нова кола толкова по-добре, пък била тя и по-нисък клас. Но точно в момента цените на новите са абсурдни, качеството (или по-скоро липсата му) на старите също
  • #5
    15 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    За 30 бона не можеш да вземеш кой знае какво с гаранция.Истината е че вече дори дачиите са си пари.Едно сандеро почва от 25-26к нагоре Дъстър от 33к нагоре определено не е добра инвестиция.
  • #4
    12 rate up comment 2 rate down comment
    Хуйолино ( преди 1 година )
    *** неадекватната класация...Някак се е напушил с крек.
  • #3
    7 rate up comment 8 rate down comment
    киро ( преди 1 година )
    Тази "новина" е написана от някой в Дачия
  • #2
    30 rate up comment 6 rate down comment
    Ами ( преди 1 година )
    12-15 годишни дараци, със съмнителна история, без гаранция, за цена от 30бона? Извинете, ама аз 30 бона като давам, си искам гаранция. Иначе са пари на вятъра, за кола дето я изкара 2 години, я не.
  • #1
    26 rate up comment 3 rate down comment
    Мистър Уейн ( преди 1 година )
    Честно казано на всичките интериорът им изглежда доста ретро вече.