IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В САЩ посочиха най-надеждните и най-икономични кросоувъри

В списъка на Consumer Reports влизат само модели на японски и корейски производители

Цените на бензина скочиха до небето в последните месеци, така че икономията на гориво става също толкова важна за собствениците на автомобили, колкото и тяхната надеждност. Експертите от организацията за помощ на потребителите Consumer Reports са тествали 129 кросоувъра и посочиха 9 от тях, които съчетават и двете качества.


кросоувъри


В случая идеята е да бъдат избрани модели, които имат икономичност на малките автомобили и практичност на комбита. Всички кросоувъри в този списък харчат под 8,4 л/100 км., а освен това те са спечелили положителни отзиви от клиенти и могат да се похвалят с добър основен набор от системи за сигурност.

В САЩ всички тези модели са стандартно оборудвани със системи за предупреждение за челен сблъсък (FCW) и за автоматично аварийно спиране (AEB), докато наблюдението на мъртвата зона се предлага поне като опция. Моделите в списъка са оценявани още по пътно поведение и оборудване, като получават средна оценка за представянето си.

Най-надеждните и най-икономични кросоувъри в САЩ (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #13
    11 rate up comment 2 rate down comment
    Както виждате ( преди 1 година )
    Немски клосетти не се допускат в Сащ
  • #12
    11 rate up comment 3 rate down comment
    VAYK ( преди 1 година )
    Кия/Хюндай са това което бяха Тойота от 2000 до 2010г. Сега корейците дават по -добро качество, а Тойота е малко след тях....
  • #11
    27 rate up comment 3 rate down comment
    Макарон ( преди 1 година )
    Икономичност и SUBARU в едно изречение са парадокс.
  • #10
    14 rate up comment 12 rate down comment
    Краварията ... ( преди 1 година )
    яко е закършила щом класира 'уйдай пред Лексус и Хонда!
  • #9
    27 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    немчугите къде са? оффффф забравих че те там нямат ауто билд
  • #8
    17 rate up comment 7 rate down comment
    до #4 ( преди 1 година )
    А защо не смятат за местни немските талиги? Въпросът ми е риторичен. Всеки, разбиращ поне малко от коли знае...
  • #7
    2 rate up comment 8 rate down comment
    IM-DrtiйУАЙТBoY! ( преди 1 година )
    The WATCH/3 в случая си е абсолютно ПРАВ, като аз като стар ФЕН на супер-кара GENESiS-а мога да вметна, че тях ги нема в горната классация поради 2 основни причини: 1/ харчи малко над средното ниво; и 2/ поради по-малобройните им /засега/ производствени бройки и износ - ок. 22-24 хил.броя в ЩАТИте и 6-7,5 хил. в Кенъда, все още не са стр-определящи, но пък по кач-во и дизайн обират безпрепятствено всички награди + трофита от амер.,китайските и епи-кYpейските независими експертни агенции
  • #6
    9 rate up comment 4 rate down comment
    До долния ( преди 1 година )
    Пълни глупости, Киа и Хюндай прускат новите си модели след не по-малко от 5 години. Виж предишните спортидж и Соренто по колко години се задържаха.
  • #5
    16 rate up comment 9 rate down comment
    Добри са ( преди 1 година )
    Хюндай/КИА винаги са в челото по надеждност, и то при условие, че много бързо разработват и пускат нови модели или модификации. Така се наложиха и в Америка, и в Европа.
  • #4
    23 rate up comment 1 rate down comment
    Няма изненади ( преди 1 година )
    В САЩ отдавна японските не ги считат за "вносни" или "чужди" марки. Сега вече и корейските получиха такъв прием, така че да му мислят местните "кютюци", които трудно изкарват и гаранцията си.