IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Автомобилите, които отказват да умрат!

Тези 8 коли са толкова здрави, че остават на пътя с десетилетия

Експертите от американското издание CarBuzz съставиха списък с автомобили, които „отказват да умрат“. Според журналистите, тези модели могат да карат десетилетия, без да създават сериозни проблеми на техните собственици и това ги прави още по-ценни.

В списъка на изданието попадат бизнес-седани, компактни модели и дори един SUV, който се отличава с прост дизайн, надеждни двигатели и непретенциозна поддръжка. Самите модели – 8 на брой, са дело на японски, американски и европейски производители, като всички те отдавна се доказали на пазара.

8 свръхнадежди и неубиваеми автомобила (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #2
    27 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    И странното е, че въпреки купищата сайтове, в които срещу скромна такса можеш да провериш подробно историята на колата, джамбазите продължават да връщат километражи и да разказват приказки от 1001 нощ.
  • #1
    26 rate up comment 1 rate down comment
    //// ( преди 1 година )
    Че то в България повечето автомобили са на по 500 000 км, нищо че ги кууваме от Гпрубляне на 140-150 000 карани от баба германка само до магазина!