IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru Forester получи „спортна“ версия

STI Sport Crossover се отличава по промененото си окачване

Компанията Subaru представи нова версия на кросоувъра Forester, предназначена за японския пазар. Тя се казва STI Sport и се отличава с наличието на зависими от амплитудата предни амортисьори, както и с промени по екстериор и интериора. От Subaru са категорични, че високопроходимият автомобил се движи не по-зле от спортен седан.


Subaru Forester STI


Основните придобивки на Subaru Forester STI Sport са зависими от амплитудата предни амортисьори Hitachi Astemo SFRD, които са калибриране от подразделението STI, както и преконфигурирани задни стойки.

Кросоувърът все още е оборудван с 1,8-литров турбо-двигател със 177 к.с. и 300 Нм), който е комбиниран с вариаторна скоростна кутия Lineartronic CVT и фирмената система на Subaru за задвижване на четирите колела. На външен вид този Forester може да бъде идентифициран по допълнителни черни детайли и 18-цоловите джанти.


Subaru Forester STI


Интериорът е декориран с двуцветна напа кожа - черно и бордо, като някоии детайли са покрити с черен лак. Има и червени шевове по арматурното табло, волана и седалките. Срещу доплащане за Forester STI Sport можете да бъдат поръчани електрическа задна врата и система за сигурност EyeSight Safety Plus с автоматично спиране, контрол на напречния трафик отзад и поддържане на лентата на движение.

В Япония цените на Forester започват от 2 937 000 йени (20 741 евро). Версията Sport струва 23 000 евро, а Forster STI Sport вероятно ще бъде малко по-скъп. Колко точно, ще стане ясно преди старта на продажбите, планиран за 25 август.


Subaru Forester STI


Снимки: Subaru


0 от 500