IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Блогър разглоби новото Subaru Forester и оцени японското качество

Кросоувърът впечатлява със сглобка, но крие някои неприятни изненади (ВИДЕО)

Руският блогър и водещ на канала Club Service в YouTube – Иля Свиридов, направи обстоен преглед на новото Subaru Forester, което разглоби напълно, за да може да оцени качеството на изработка. В случая японският кросоувър е в най-високото ниво на оборудване Premium ES, като е оборудван с 2,5-литров атмосферен двигател.


Subaru Forester


При разглобяването на интериора се оказа, че има във фабриката е поставена минимална изолация на шум и вибрации, като задните калници и пода на багажника нямат допълнително покритие, а вратите са „празни“. Качеството на сглобката обаче е на много високо ниво – отлично щамповане и чисти заварки, като вратите и праговете са усилени.

Сред другите предимства на Subaru Forester блогърът отбеляза защитата на скоростната кутия, дъното, както и дъно, което е покрито още в завода с правилно запечатани шевове. Кросоувърът разполага и с пълен набор от активни (система EyeSight) и пасивни (седем въздушни възглавници) системи за безопасност.


Subaru Forester

В допълнение, Subaru запазва традиционното задвижване на четирите колела и страхотните настройки на шасито, добавяйки по-гъвкава и практична каросерия, като целта определено е да зарадва американската публика.

Блогърът отчита, че агрегатите на автомобила със сложна система за смазване и изискват специално масло. Също така, новият Forester не е подходящ за агресивно шофиране и теглене. Въпреки това, при разумна експлоатация и правилна поддръжка, надеждността на новото атмосферно Subaru не предизвиква.



Що се отнася до недостатъците, сред тях се посочва дизайна, който определено няма да бъде харесан от всеки. Както и някои малки „изненади“, като ръждясал ауспух, например.

Снимка и видео: Club Service


0 от 500
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Трошача ( преди 1 година )
    Субару Форестър до 2008 г е здравата машина катерач !!!
  • #7
    1 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Японците нарочно поддържат Субару на това ниво, така другите им марки блестят и греят като първокачествени
  • #6
    0 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Хамериканска CHEVROОРЕЛ ссс исузууу мотор и ръждива вежда разбира се,който след 3годин спича сИгменти
  • #5
    13 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    3-ти, какъв е проблема нациалността на влогъра, ако казва истината? Явно менталното ти ниво е толкова ниско, че до там само можеш да стигнеш. Това се потвърждава и невъзможността ти да ниправиш разлика между блогър и влогър. Давай сега с цъкането на + и -! Само това можеш.
  • #4
    13 rate up comment 21 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Като сравняваш видяното с бела жига и ти се вижда свръх технология. Обаче реалността е друга. Субаро аутбек изгни като стар опел, че и по зле, скапа му се автомата. Субаро Трибека, всичко е в ръжда ама яка, ауспуха се проби, скапа се радиаторче на парното, на място колата грее и никои неможе да разбере какво и е, скърцотат пластмаси, в обороти бучи все едно ще гръмне. Абе само заблудени фенове може да го харесват това.
  • #3
    17 rate up comment 8 rate down comment
    Боби Джони Уокър ( преди 1 година )
    Абе, друго си е руски блогър да ти оцени японска кола - няма грешка! :))))
  • #2
    18 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Поне махнете функцията за коментари, за да не ви плюят хората.
  • #1
    37 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Вие сте уникални неграмотници. Не е нормално да има толкова грешки в текст от 5 изречения. Толкова ли е трудно да прочетеш, какво ти е превел гугъл преводача. Изречения прекъснати до никъде, без никакъв смисъл. Явно сте толкова неграмотни, че не можете да прецените, че написаното е за смях. Позор.