IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте първия гръцки всъдеход

Keraboss Super K е брутален SUV на цена от 22 000 евро

Компанията Keraboss представи всъдехода си Super K, който тя определя като „първият автомобил със собствен дизайн“. SUV-моделът наистина изглежда брутален, но не е точно собствена разработка, тъй като част от компонентите му са чужди. Двигателят, например, е на Mitsubishi.


Keraboss Super K


Освен това, Keraboss Super K ще се произвежда в ограничен тираж – само 75 бройки на година, което означава по 6 автомобила на месец. Всъдеходът ще се предлага в дву- или четириместни версии, като клиентът ще може да избира между два варианта на мощност.

От компанията-производител посочват, че 3,2-метровият SUV е сертифициран за европейски пътища, като е оборудван с ABS, въздушни възглавници и климатик. Посочва се още, че автомобилът е проектиран специално за експлоатация на гръцките острови и е подготвен за местния климат.


Keraboss Super K


Keraboss ще се предлага два 1,0-литрови двигателя - атмосферен с мощност 72 к.с. и с компресор, който развива 84 к.к. Максималната скорост е 145 км/ч. Теглото на автомобила е само 840 килограма.

Предварителната цена е 22 000 евро, като продажбите ще стартират догодина.


Още снимки на всъдехода - вижте в галерията:

Снимки: Keraboss

0 от 500