IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

8 причини да карате кола с ръчни скорости

Механичните предавки отиват в историята, но все още имат някои предимства

Все по-малко нови автомобили слизат от конвейера с механична скоростна кутия, която обаче продължава да има много лоялни фенове. Има, разбира се, и много хора, предпочитащи автоматика, така че изборът никак не е лесен. При първите надделява желанието да изпитат удоволствие от шофиране, докато вторите просто се интересуват от това да стигнат от точка А до точка Б.

И все пак, трябва да се признае, че шофирането с механична скоростна кутия в градски условия не е особено забавно. В същото време, извън града ръчната смяна на предавките определено дава по-голяма наслада, отколкото автоматика. Ето 8 причини, поради които отиващата в историята механична скоростна кутия е за предпочитане.

8 причини да карате кола с ръчни скорости (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #1
    38 rate up comment 24 rate down comment
    Никалас ( преди 1 година )
    И девета причина е, че автомобилите с ръчна скоростна кутия са по-икономични от същите с автоматична. Което на днешните цени на горивата си е голямо предимство.