IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

5 кросоувъра на старо с проблемни двигатели

Заради ненадеждните си мотори тези модели определно не са добра инвестиция

Недостигът на нови автомобили кара все повече потребители да се ориентират към пазара на употребявани коли. Там е пълно с превозни средства от всякакви видове и сегменти, като голяма част от тях са доста примамливи. Това важи особено за кросоувърите, чиято популярност през последните години направи огромен скок.

В същото време обаче не всички SUV-модели се оказаха сполучливи, като това важи дори за автомобили от известни и утвърдени марки. Затова порталът AvtoVzglyad избра 5 кросоувъра, чийто двигатели са доста проблемни и има опасност купувачът дори да не успее да се порадва на придобивката си, тъй като ще трябва да я ремонтира.

5 кросоувъра на старо с проблеми двигатели (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #4
    4 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    само дрънкат
  • #3
    13 rate up comment 2 rate down comment
    Нищо подобно ( преди 1 година )
    Същия мотор не знае нито една от изброените повреди
  • #2
    21 rate up comment 3 rate down comment
    Бай Златан ( преди 1 година )
    Отностно К9К двигател това са пъъълни глупости!?!?!? Абсолютно нищо вярно няма в написаното не плашете хората!!!К9К двигател е най сполучливия дизелов двигател на французите 5 поколение!Сверете си и формацията!!!
  • #1
    32 rate up comment 3 rate down comment
    Йордан ( преди 1 година )
    Ъъъ,К9К на моето клио е на 370 000км по километраж.Незнам какви са му проблемите,освен ремъци и водна помпа,друго не съм сменял.А го взех на 280 000.Едни уплътнения смених на някакъв топлообменник,защото майстора каза че имало няколко маслени петна в казанчето за антифриза.Но това беше преди 3 години и освен ниския разход 4.2 - 4.8 градско,друго не се сещам за тоя двигател,здрав е на куче!