IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Забравени герои – хот-хечовете, които не стигнаха до върха

Някои от тези модели бяха чудесни, но вместо хитове се оказаха неудачници

Модели като Volkswagen Golf GTI, Peugeot 205 GTi, Honda Civic Type-R са отлично познати и са желани от всеки фен на бързите коли. Не всички хот-хечове обаче имаха късмета да постигнат култов статус. Историята познава много модели, които отдавна са забравени. И това съвсем не означава, че те са били лоши или безинтересни коли. Просто нямаха късмет! Изданието Motor събра на едно място няколко такива автомобила. Вижте кои са тези „забравени герои“, които, по една или друга причина, се провалиха и не успяха да се наложат на пазара.

Забравените герои... (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #2
    5 rate up comment 19 rate down comment
    Кольо ( преди 1 година )
    Само грозни баничарки ,,бегачки,, хааааахааа.... как да са успешни...
  • #1
    11 rate up comment 1 rate down comment
    //// ( преди 1 година )
    Малко сте си поизсмукали тази статия. Първо Абарт и Типо си бяха успешни автомобили Но как да очаква човек, че автомобил произведен 80-те години и направен за Юркане, да изкара в до наши дни. За Нисанчето Съни, в Европа не е много известно, защото няма производство с лява дирекция, всичките са с дясна. Предполагам и за другите автомобили има неточности.