IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

11 коли, които ще изкарат повече от 300 000 км

Сред тях има нови модели, както и такива, които се продават от години

Надеждността е едно от най-важните качества на автомобила, затова и човек трябва да бъде особено внимателен при покупка. И друг път сме публикували подобни списъци с модели, които могат да изкарат дълго време, без да се налагат ремонти, но този е актуализиран, като в него влизат и нови модели. В случая, за основа е използвано проучване на организацията Consumer Reports, чиято цел е именно да подпомогне потребителите при техния избор.

Като цяло списъкът е по-дълъг, но ще се ограничим върху автомобили, предлагани на пазара в Европа. Някои от тях са нови модели, докато други се продават от години. Всеки от тях би трябвало да изкара поне 300 000 км, без да получи повреда в основните задвижващи агрегати и системи.

11 коли, които ще изкарат повече от 300 000 км (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #8
    18 rate up comment 17 rate down comment
    до номер 5 ( преди 1 година )
    Тойотите в общия случай са здрави, но не са по-здрави от корейските и повечето модели на Фолксваген, Маздите са здрави, но имат изключително лоша антикорозионна защите, а поддръжката на Хонда е все едно поддържаш Мерцедес. Истината е, че КИА и Хюндай са изключително здрави автомобили за нашите пътища, а модели като Кади и Голф на Фолксваген също се представят перфектно в нашите условия. Е защо човек да ск купува японско, при положение, че е по-скъпо за поддръжка?!
  • #7
    37 rate up comment 1 rate down comment
    bg ( преди 1 година )
    Е то всички коли трябва да изкарат 300 000км. Повечето нов внос отдавна са ги минали :-)
  • #6
    25 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Всички ги караме откак са минали 300 000 тепърва в България нали дте наясно с това? Ноф Фносъ? Явно всички изкарват. Ако са качествени са ок още 300 000, ако са калпави горят масло и се трошат! Но изкарват и 500 и 800 и тн.
  • #5
    25 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    "Интересно защо не карат Тойоти, Мазди и Хонди?" - не е заради това, че са ненадеждни.Причината е, че частите им са по-скъпи и се чакат някой неща.Такситата често участват във всякакви леки инциденти, много по-добре е да си с VW отколкото с някоя Хонда или Мазда
  • #4
    34 rate up comment 9 rate down comment
    Реалист ( преди 1 година )
    Интересно как се предлагат като надеждни автомобили модел 2022 година?! По същата логика всеки нов автомобил ще изкара над 300 хиляди километра! Не виждам японски таксита в София, а виждам VW Кафи и Голф, Хюндай, КИА! Всеки един от тези автомобили е на над 300 хиляди километра, а има и такива на над 600 хиляди! Интересно защо не карат Тойоти, Мазди и Хонди!
  • #3
    30 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    За жалост портфейла ми ще се скъса преди да стигне 300 хиляди, иначе всеки добре поддържан атмосферник *** който му се сменя маслото на 10 хиляди ще изкара.
  • #2
    25 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Субарутата ще направят 300к., но след един ремонт на двигателя, защото на малко над 100к., буталата вече започват да се вкопават.
  • #1
    14 rate up comment 19 rate down comment
    Алекс ( преди 1 година )
    Маздата ще направи 300 000 км.,ако ги навърти за по-малко от 5год.Имах Мазда 6 и проблемите с ръждата бяха сериозни.