IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кои модели нe разочароват собствениците си

Тези автомобили неслучйно се радват на огромна популярност

Международната онлайн-платформа за обучение на шофьори Zutobi публикува резултатите от своето проучване за автомобилите, които не са разочаровали своите собственици. То се нарича „Глобален индекс“ и в него са посочени моделите, получили най-високи оценки от хората, които ги използват ежедневно. Използва са данни на някои от водещите сайтове за потребители като Parkers, HonestJohn, Autotrader и Edmunds.

В случая всеки собственик е трябвало да оцени удовлетворението, което изпитва от използването на своя автомобил. Общата оценка след модела всъщност е средният показател от отзивите във всеки от сайтовете. В случая, сме посочили само моделите, които се предлагат в Европа.

Топ 10 на моделите, които не разочароват собствениците си (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #14
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Каруцар ( преди 1 година )
    Смях до припадък в залата заради поредната измислена класация
  • #13
    0 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Със същия успех можеше да озаглавите статията най-продавани автомобили от всяка марка в Европа. За всеки пишете че е (бил) най-продаван
  • #12
    4 rate up comment 4 rate down comment
    FenIX ( преди 1 година )
    Точно пък Тесла 3 за която има купища негативни отзиви и видеа от собственици заради проблеми при чисто нови коли.
  • #11
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Реалист ( преди 1 година )
    Имах А класа и от опит ви споделям, че този модел е срам за Мерцедес. На всеки 2 месеца колата трябваше да влиза в сервиз поради различни проблеми.Не бих препоръчал този модел на никой.
  • #10
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Hans ( преди 1 година )
    До един са УЖАСНИ гробища!
  • #9
    12 rate up comment 3 rate down comment
    Пропов ( преди 1 година )
    Да , всичко зависи от очакванията и предварителната информация и нагласа. С Дачия си доволен, само и само да мърда. С Мерц и БМВ очакванията са огромни и явно - получава им се. За Тесла имам друго мнение. Тесла купуват хора, който хал хабер си нямат от коли. Очакват кола с която да позират, да се фукат и да шляпат по таблета. Очевидно и на тях им се получава. Хубаво е, че пазара предлага всичко и ако направиш информиран избор - доволен ще останеш...баце ;-)
  • #8
    11 rate up comment 30 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Най-чудно е присъствието на японско в такава класация. Когато си купих ново японско, имах доста ниски очаквания и въпреки това бях крайно разочарован. Доста показателно. Признавам си, че направих грешка. От опит съм се убедил, че клиентите на японско имат най-ниските възможни изисквания от всички клиенти - такива, които граничат с глупост. Дори тези на Дачия са по-взискателни, макар и реалисти.
  • #7
    20 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Лада (сиреч ФИАТ) е считана за много прогресивна кола през 60-те. Оттогава светът продължи напред, а Русия - не. За съжаление завлече половината Европа със себе си, че и още продължава.
  • #6
    14 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Москвич и Лада не разочароват
  • #5
    3 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Малкото дадени пари не бива да бъде оправдание за определени недомислици, които за същите и дори по-малко пари могат да бъдат направени по-добре. Да, успокоение е, но все пак...