IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кои модели нe разочароват собствениците си

Тези автомобили неслучйно се радват на огромна популярност

Международната онлайн-платформа за обучение на шофьори Zutobi публикува резултатите от своето проучване за автомобилите, които не са разочаровали своите собственици. То се нарича „Глобален индекс“ и в него са посочени моделите, получили най-високи оценки от хората, които ги използват ежедневно. Използва са данни на някои от водещите сайтове за потребители като Parkers, HonestJohn, Autotrader и Edmunds.

В случая всеки собственик е трябвало да оцени удовлетворението, което изпитва от използването на своя автомобил. Общата оценка след модела всъщност е средният показател от отзивите във всеки от сайтовете. В случая, сме посочили само моделите, които се предлагат в Европа.

Топ 10 на моделите, които не разочароват собствениците си (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #4
    24 rate up comment 0 rate down comment
    до 2 ( преди 1 година )
    Точно за това - знаеш че си дал малко пари и каквото и да предложи колата над транспорт от А до Б ти е бонус и му се радваш. Докато като дадеш 2 торби пари за една 5-та серия например и все пак ще се намери някоя дреболия да те дразни.
  • #3
    21 rate up comment 7 rate down comment
    notangel ( преди 1 година )
    Тесла и качество...
  • #2
    12 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    А класата реално е Рено. На една и съща платформа и двигатели са, но на доста различна цена. Имам позната с такава и не е доволна от колата. Често има проблеми. Учудва ме наличието на Дачия. За парите, които даваш не са лоши коли, но едва ли може да се каже да изпитваш задоволство от тях. Няколко пъти съм се возил и доста неща дразнят и не са направени добре. Това, като пътник, а ако съм собственик определено не бих бил доволен. Ама за толкова пари толкова.
  • #1
    27 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Това е единствената смислена класация. Някой иска евтино, взима си Дачия и е доволен. Друг иска удоволствие от шофирането, взима си БМВ и е доволен. Няма идеална кола.