IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Революцията на BMW: най-важното за новата Серия 7

31-инчов телевизор на задната седалка и електрическа версия с 660 коня за флагмана на баварците

Най-ключовата премиера на BMW за годината стана факт днес в Мюнхен с представянето на седмото поколение на Серия 7 - луксозния флагман на баварската компания. Екип на Automedia.bg бе на ексклузивната предпремиера за журналисти ден по-рано.
  
   
BMW Серия 7, 7 Series 2023
    
     
Новата 7 Series е важна не само като най-представителния модел на мюнхенската компания, но и като изражение на новата й продуктова философия, в която специално разработените гъвкави платформи могат да носят и електрическо, и конвенционално задвижване. "Седмицата" дебютира на пазара с два бензинови агрегата с меки хибридни системи, които обаче няма да се предлагат в Европа, и с изцяло електрическа версия, която се нарича i7. По-нататък (2023) ще бъдат добавени още няколко варианта, включително 6-цилиндров дизелов агрегат за европейския пазар и плъг-ин хибриди. Пазарният дебют на модела е насрочен за ноември тази година. Електрически ще е и бъдещият върхов модел в гамата - i7 M70 xDrive, с максимална мощност от порядъка на 660 конски сили.
  
   
Най-важните факти за новото BMW Серия 7 (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #3
    11 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Разгеле, поне не се изработва в "Динголфинген", който град само тук се появява понякога! А иначе ще се намерят хора дето да го купуват, колегата да не се притеснява!
  • #2
    25 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Дори китайските имат по добър дизайн вече. Тази кола е някакво недоразумение...
  • #1
    21 rate up comment 6 rate down comment
    Фен на класически BM ( преди 1 година )
    Пфу тоз грозофил дето прилича на терминатор ама от гадните кой *** с пари ще си го купи?!?