IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Революцията на BMW: най-важното за новата Серия 7

31-инчов телевизор на задната седалка и електрическа версия с 660 коня за флагмана на баварците

Най-ключовата премиера на BMW за годината стана факт днес в Мюнхен с представянето на седмото поколение на Серия 7 - луксозния флагман на баварската компания. Екип на Automedia.bg бе на ексклузивната предпремиера за журналисти ден по-рано.
  
   
BMW Серия 7, 7 Series 2023
    
     
Новата 7 Series е важна не само като най-представителния модел на мюнхенската компания, но и като изражение на новата й продуктова философия, в която специално разработените гъвкави платформи могат да носят и електрическо, и конвенционално задвижване. "Седмицата" дебютира на пазара с два бензинови агрегата с меки хибридни системи, които обаче няма да се предлагат в Европа, и с изцяло електрическа версия, която се нарича i7. По-нататък (2023) ще бъдат добавени още няколко варианта, включително 6-цилиндров дизелов агрегат за европейския пазар и плъг-ин хибриди. Пазарният дебют на модела е насрочен за ноември тази година. Електрически ще е и бъдещият върхов модел в гамата - i7 M70 xDrive, с максимална мощност от порядъка на 660 конски сили.
  
   
Най-важните факти за новото BMW Серия 7 (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #13
    9 rate up comment 11 rate down comment
    BENZIN ( преди 2 години )
    Интересно само, защо американците налагат електромобилите а опе. дер. асяването го има само за Европа. V8 само за САЩ. Още им купувайте пасаторите.
  • #12
    11 rate up comment 31 rate down comment
    BENZIN ( преди 2 години )
    Колата е великолепна. Дизайн, който изпреварва времето си и отново всички ще трябва да ги догонват. Абсолютно разпознаваема, каквото се изисква от една 7мица. Със сигурност всички ще се обръщат след нея. Който не му харесва, нека си кара 30 годишното Рено 19, то със сигурност е по-хубаво. Лицата и гроздето.
  • #11
    19 rate up comment 6 rate down comment
    Croth ( преди 2 години )
    Арабска простотия. Щом не сложат и часовник с душ и резервоар за кисело мляко. Това не са екстри, а арабелски изгъзици. Явно дизайнерът е черпил вдъхновение в Дубай. Помните ли 2002 ti. Съвсем се издухаха.
  • #10
    27 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Винаги съм харесвал колите на BMW, и мисля, че в технологично отношение стават все по-добри. Но този дизайн е бездарен и безпомощен, претруфен с излишни неща. Сменете спешно тоя домагой ли беше
  • #9
    16 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    безлична кия .... даже кия правят по-добри дизайни
  • #8
    11 rate up comment 0 rate down comment
    до 7 ( преди 2 години )
    колегата се бъзика, че тук един друг автор често съчетава Динголфинг със Зинделфинген
  • #7
    5 rate up comment 4 rate down comment
    v-1 ( преди 2 години )
    До 3:Ами къде се поризвежда тогава колега? Щото и аз знам, че там го правят...
  • #6
    15 rate up comment 22 rate down comment
    Azzz ( преди 2 години )
    Тежък, баровски и изпреварващ времето дизайн ! Браво ! И за Е65 се плюеше, но дори и днес след 20 г. все още изглежда модерна. Точно защото не беше разбрана навремето.
  • #5
    21 rate up comment 2 rate down comment
    Обективно ( преди 2 години )
    дизайна не знам как точно да го определя...
  • #4
    22 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Стил - 0.