IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Защо BMW X5 има нужда от 8 изпускателни тръби?

Решението на собственика предизвика разнопосочни коментари

Фалшивите изпускателни тръби често се монтират не само от амбициозни собственици на автомобили, но и от самите производители. Две или дори четири тръби на ауспуха подчертават спортния характер на автомобила и загатват за мощния двигател под капака.


BMW X5


Обикновено жертва на подобен тунинг са евтини, употребявани автомобили. На улица в Ню Йорк обаче беше забелязано старо BMW X5 (E53) от първо поколение, на което бяха монтирани осем изпускателни тръби наведнъж. Снимката веднага обиколи социалните мрежи и предизвика различно коментари.

Голяма част от тях бяха за размера на егото и вкусовете на собственика на автомобила. Някои бяха озадачени, че колата няма спойлер, защото както мнозина обичат да се шегуват „спойлерът добавя 70 конски сили“. Освен това, внимание привлече и надрасканата броня, въпреки четирите задни сензора за паркиране.

Остава загадка какво е подтикнало собственика на това старо BMW X5 да монтира толкова много нелепо изглеждащи тръби. В крайна сметка само две от тях могат да бъдат истински. Четири тръби могат да бъдат намерени в пълноценните M-версии, но такава модификация при първото поколение BMW X5 няма.

0 от 500
  • #4
    10 rate up comment 4 rate down comment
    BENZIN ( преди 2 години )
    Каква невероятна статия. Колко много може да се разбере от нея, а то е че автора, който я е преписал е пълен неудачник, както и измисления сайт, за който работи. Поредната безсмислена статия за пълнеж да дневната квота от тъпизми, които качвате, само за да пуснете повече статии от другите сайтове, които са на светлинни години от вас. Нямате капацитет да изкарате една статия, но да е авторска и смислена. Просто нямате умствен багаж за това.
  • #3
    5 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Като знам колко струва в Европа това Х5, за САЩ ще попада в графата автомобил за бездомници и клошове работещи почасово на фритюрниците в макдонълс
  • #2
    5 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Може пък да е доработил мотора, защото все пак има теглич и може да му трябват повече коне, да дърпа голям товар!
  • #1
    5 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Така си представям и автомобила на Бензин Тинтиритов. Много се притеснява горкия, че ако го накарат да премине на електромобил, някой все пак ще се усети, че повечето ауспуси са фалшиви. На този етап вярва че всички си мислят че като е лепнал АMG или М на капака и е сложил няколко ауспуха повече, значи карам много мощен и скъп автомобил. Това на електромобил няма как да го сложиш и колкото и коня да е, не си личи на външен вид.