IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Конър Макгрегър е арестуван за опасно шофиране

Звездата от бойните спортове остана без любимото си Bentley Continental GT, което е конфискувано

Ако има нещо, което една от най-големите звезди в UFC (свободни боеве) - Конър Макгрегър, да обича повече от своята кръчма, това са неговите коли. Ирландецът притежава впечатляваща колекция от автомобили, като една от най-впечатляващите машини в нея е кабриолет Bentley Continental GT Speed.


Конър Макгрегър


Бившият шампион обича тази кола и често пуска снимки с нея в социалните мрежи. Поне временно това ще спре, тъй като Макгрегър е бил арестуван в Дъблин за „опасно шофиране“, а автомобилът му е конфискуван.

По информация на Irish Independent, боецът е привлякъл вниманието на полицейски патрул с поредица от опасни изпреварвания и засичания на други шофьори. Макгрегър е бил задържан и откаран в полицейското управление в Лучан, където са му повдигнати обвинения, след което е бил освободен под гаранция.

Говорител на спортиста потвърди ареста, като уточни, че това е станало, докато Макгрегър е пътувал към фитнеса. В полицията боецът е бил тестван за алкохол и наркотици, като резултатите са отрицателни.


Конър Макгрегър


Шампионът ще трябва да се яви пред съда през април, като това няма да му бъде за първи път. През 2017 г. Макгрегър беше глобен от съдия с 400 евро за превишена скорост. Боецът е любител на бързото каране, а луксозното му кабрио има 659 к.с. пода капака. Те се осигуряват от 6,0-литров W12, който позволява ускорение от 0 до 100 км/ч за 3,7 секунди и максимална скорост от 335 км/ч.

0 от 500