IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Леопард парализира работата в завод на Mercedes-Benz

Залавянето на дивата котка отне повече от 4 часа (ВИДЕО)

Мъжки леопард парализира работата на завода на Mercedes-Benz в щата Махаращра (централна Индия). Служители открили дива котка на територията на фабриката и се обадили за помощ в горско стопанство, съобщават местни медии.


леопард

 
Търсенето и спасяването на животното отне четири часа, а заводът на Mercedes-Benz не работи около шест часа. Леопардът беше приспан безопасно разстояние, като при прегледа на се открити наранявания по животното и то ще бъде пуснато обратно в природата.

Заводът на Mercedes-Benz в Индия се намира в сърцето на Махаращра и този регион е най-гъсто населения с леопарди в страната. Именно един от тях – на около 3 години, почти е достигнал до конвейера на съоръжението. Котката на е проявила агресия, но служителите са се изплашили и са повикали помощ. Животното е проследено до хале в зоната за товарене и разтоварване, където е обездвижено, поставено в клетка и закарано в Горското стопанство. В резултат на инцидента няма пострадали.



В индийския завод на Mercedes-Benz се сглобява цяла гама от модели на марката - C-, E-, S-Class, CLA, GLA, GLC, GLE и GLS. Преди година и половина на индийците дори беше поверено сглобяването на спортния кросоувър Mercedes-AMG GLC 43.


0 от 500