IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Бронираните автомобили на украинската армия

Повечето от машините са собствена разработка, но използват чужди платформи

Дори легендарните Hummer-и на американската армия вече се заменят с превозни средства от нов тип JLTV (Joint Light Tactical Vehicle), разработени от компанията Oshkosh. Твърди се, че те са по-подходящи за днешните битки на бойното поле, като предлагат повече пространство, повече производителност, въоръжение и повишена защита на екипажа.

По света има огромен брой бронирани машини, използвани от различни армии. Някои от тях са част от въоръжените сили на Украйна, като, по правило, са собствена разработка. Изданието 100km разкрива част от леките превозни средства, с които армията на Украйна дава отпор на руския агресор.

Бронираните автомобили на армията на Украйна (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #11
    9 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Къде прочете някой да твърди, че е имало само руснаци? Ти твърдиш, че не е имало. Правиш ли разлика или ти е трудно, като се има предвид умственият ти капацитет, за да го напишеш?
  • #10
    7 rate up comment 14 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    #12 Ти нормален ли си да пишеш подобни простотии, че като е било СССР не е имало руснаци? А какво е имало умнико? Я прочети малко история и виж през ВСВ кой народ е дал най-много жертви! Във всички евро-атлантически източници се говори за избити руснаци от нацистите, а ти го отричаш. Явно си много обратното на умен. Ама много!!!
  • #9
    20 rate up comment 27 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Краварите избомбиха и унищожиха една камара държави и не бяха агресор, а сега руснаците са агресор, защото търпяха 8 г. издевателства и убийства над руското население, а когато Зеленски-шмъркалото заяви в Мюнхен февруари месец, че ще правят атомни оръжия на руснаците не им остана друг избор, освен да прочистят нацистите от тази територия. 8 г. Путин им се моли да седнат на масата и да се разберат, но те не искаха, защото и те като нас са колония и се управляват от американското посолство. Факт!
  • #8
    7 rate up comment 17 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    едни еврейкки кланове се бият срещу други еврейски клянове за ресурсите на украина с цената на милиони човешки трагедии
  • #7
    16 rate up comment 2 rate down comment
    До 10 ( преди 2 години )
    От където са се взели толкова много руснаци и китайци десетки милиони избити(главно от сънародници комунисти и след това от нацисти и японци), част в Америка и пак повече от индийците. Дали тайванците имат избор зависи от тях не от дивашки заплахи и изнудвания а издръжката на правителството им е изцяло за тяхна сметка те още малко ще минат и американците по икономика на глава това да не ти е Северна Корея от третия свят
  • #6
    18 rate up comment 5 rate down comment
    До 7-8 ( преди 2 години )
    Да знаем ги опорките в Украйна руснаците са по-голям дял отколкото руските евреи в Израел (които между другото са 13% а арабите са 21% за разлика от твоите лъжи) но това не им пречи много от тях да са анти-Путин и да се бият против рашистите а и аз пиша за армията на държавите не етническия състав то и Тайван са 99% китайци но не обичат диктатура и комунизъм и не се предават на "братята си"
  • #5
    18 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Втората срещу 22рата армия и успешно защитават най-големите си градове със стари запаси евтини западни оръжия от рамо и главно съветска техника ако бяха поне на нивото на Израел или Австралия щеше да ги мятат още като минат границата но тогава рашистите нямаше да нападнат.. Не че Русия напада просто прави "малка бърза спецоперация" тип блицкриг на територия колкото Германия и е престъпно да се нарича война
  • #4
    29 rate up comment 6 rate down comment
    Неваляшка ( преди 2 години )
    Леле *** и неваляшките налазиха и автомобилните сайтове с копейската си пропаганда... Хайде обратно в сибир тавариши да сте полезни за мамаша си, че след всичките тези санкции яко са го закъсали в цял мордор.
  • #3
    13 rate up comment 30 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Дори и да има останали все още такива машини то гориво нямат и няма откъде да дойде. Всичкое блокирано там и ГСМ на практика няма. Разчитат на цивилните автомобили от които източват горивото като дупчат резервоарите. Скоро и това ще свърши. Целта в момента е да има повече жертви, за да се сатанизира Русия. От САЩ са казали, че ще воюват в украйна до последния украинец.
  • #2
    11 rate up comment 26 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Тези машини са направени за боеве срещу леко въоръжен противник с леко стрелково оръжие. Картечниците ДШК и КОРД ги дупчат тези бронирани машини, като швейцарско сирене. Още повече, че руснаците имат бронебоен патрон за тях, който развива невероятната скорост 3 пъти скоростта на звука и подобни цели не са му проблем.