IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Peugeot 308 с доста проблеми на "Лосовия тест"

Хечбекът остана много далеч от постижението на предшественика си (ВИДЕО)

Журналистите на испанското издание km77.com проведоха поредно изпитание за маневреност и стабилност, в който провериха възможностите на новото поколение на Peugeot 308 в топ-версията GT. По време на "Лосовия тест" френският хечбек срещна непредвидени и сериозни проблеми.


Peugeot 308


При скорост от 73 км/ч колата получи повреда на сервоусилвателя на колата. Рестартирането на двигателя помогна за отстраняване на грешката, но скоро след това на арматурното табло се появи предупреждение, че системата за стабилизация не работи.

За щастие, екипът имаше на разположение още един автомобил от същата модификация, който завърши теста. Резултатите обаче не бяха впечатляващи, тъй като максималната скорост, при който хечбекът успя да премине, без да удари конусите, беше 72 км/ч. За сравнение, предишното поколение на модела се справи с 82 км/ч.



За покриване на "Лосовия тест" автомобилът трябва да премине със скорост 77 км/ч. Въпреки това, експертите отбелязаха, че като цяло водачът зад волана на новото Peugeot 308 се чувства в безопасност.

Снимка и видео: km77

0 от 500
  • #5
    4 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Защо никой не се сеща, че лосовият тест е изключително лесен за манипулиране?! Малко прибързване или забавяне в работата с волана и газта може да наклони резултата в желаната насока.
  • #4
    8 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Мойто корейско сувче дори се справя по-добре пред този лъснат кич, то си личи в кои държави се учат физика и математика добре.
  • #3
    11 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Пешо, явно понятие от коли нямаш и за токова време, нищо не научи. Модела на теста е 308 ГТ ХИБРИД!!, което има "малко" разлики от "норманата" версия. Отделно срвнението със старата версия (ДВГ) е неуместно от всякъде. Колкото до представянето на колата - не виждам изненада, абсолютни всички хибриди се представят по същия начин. Маса, ускорение.. сили - физиката си е физика и не прощава.
  • #2
    7 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Стелантис батка
  • #1
    9 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Нормално, французите могат да правят само мнети.