IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Собственик на Tesla посочи какво трябва да подобри марката

Американец показа слабостите на Model 3 след 18 месеца притежание

Когато медиите посочат проблеми с продуктите на Tesla, нейните фенове се превръщат в яростни защитници и ги обвиняват, че се опитват да навредят на компанията. Много от собствениците на коли от марката дори са склонни да си затворят очите, но понякога нещата поемат в различно посока.


Tesla Model 3


Доказателство за това е публикация във Facebook на американец, който притежава Model 3 вече 18 месеца. Той разкри впечатленията си от електромобила, като посочи какво трябва да подобри американския производител занапред. Мъжът получи подкрепа на други собственици на коли на марката, които са обединени в група в социалната мрежа.

В случая се коментират качествата и проблемите на Model 3 Standard Range Plus, която е използвана от собственика си почти всекидневно в продължение на година и половина. А от написаното става ясно, че очакванията към електромобила са били много по-високи. Ето и всички забележки на собственика.

Слабостите на Tesla Model 3 (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #13
    1 rate up comment 1 rate down comment
    vpenev ( преди 2 години )
    Предполага се че който има 50-60 К $ за супер-спортна дигитална играчка има и поне още едно 5L джипче в гаража.Коги искаш кеф и спорт за половин-един час взимаш теслата,коги лонг рейнж хайде в джипката.*** хамериканци ;)
  • #12
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Jay ( преди 2 години )
    Доживях да чуя да се говори за ръжда по Тесла? Цялата каросерия е алуминиева, поне моделите S и X. Да, алуминият също има специфичен тип корозиране, но не и ръжда, като при стоманите! Вече съм убеден, че бензиновия е уникален глуп*ндър! Чели глупави статии(аз също съм попадал на тях) и там имаше снимки на ръждиви вадички, тръгнали от стоманен болт или планки,но не и по самата каросерия!
  • #11
    2 rate up comment 1 rate down comment
    VAYK ( преди 2 години )
    Има канал в тубата на българин с нова тесла 3 long range dual motor казва се Car life by Dani! Всеки може да си направи изводите дали си заслужава тесла и дали има нещо по добро на пазара от към зареждане, оптимизация на батерия за софтуер да не говорим!
  • #10
    1 rate up comment 3 rate down comment
    VAYK ( преди 2 години )
    За цената на електроенергията...какво иска да се промени тук, Мъск да му я плаща ли???За обновяването от разстояние...всеки софтуер се променя с ъпдейта, същото му се случва и с айфоня??? Тоест какво иска да се промени да не се обновява ли, нещо не се разбира!!!
  • #9
    4 rate up comment 0 rate down comment
    До 12 ( преди 2 години )
    Познавам трима души с Astra H - едно дизелово комби, един бензинов хеч и един с купе-кабриолет. И трите се произведени преди повече от 10 години и не са тръгнали да ръждясват. Верно че и трите са внесени от Италия ама все пак.
  • #8
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Имам познат с Long Range model 3 - реален пробег 350-360 км. По спецификация му дават 500 км.
  • #7
    7 rate up comment 6 rate down comment
    До 11 ( преди 2 години )
    Ти да си чул и видял Тесла от 2012 година с ръждясал калник, вежда, врата, капак или подобно? Няма и да чуеш! Бензина лъже та се къса.
  • #6
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Уффф ( преди 2 години )
    Прочети кой модел заема почетното второ място в антикласацията за ръжда в тази статия:https://automedia.investor.bg/a/2-***/40083-pet-modela-koito-razhdyasvat-nay-mnogo
  • #5
    5 rate up comment 8 rate down comment
    До долния ( преди 2 години )
    Лъже та се къса! Обяснява как са изгнили купето, калниците и капаците на 10 годишните Тесли, а те нямат и петънце ръжда по тези детайли, за разлика от opel astra от същата година, която има ръжда по всеки един от тези детайли. Да не говорим за малко по-старите nissan almera, ford Mondeo и Мазда 6, които са символ на ръждата, а уж имат много по-голям опит в производството на автомобили.
  • #4
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Бензинчо, на мама ( преди 2 години )
    Хайде малко като си измисляш поне гледай да е нещо, за което поне някой глyпак може да ти се хване. Какви снимки Ще ни пращаш? Кое точно е ръждясало на тези Tesla? Калниците? Вратите? Броните? Шасито? Хайде спри се с лъжите и измишльотините!