IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Легендарен певец пълни дупки на пътя, за да минава със своето Ferrari

Сър Род Стюарт не се притеснява да се изцапа, въпреки че е милионер

„Ако искате нещо да бъде направено, най-добре е да го направите сами”. Това не е текст в песен на Род Стюарт, но може да бъде, защото легендарният певец сам излезе, за да оправи пътя, която води до имението му в Харлоу (Есекс).


Род Стюарт


Сър Род Стюарт може и да е милионер и световна знаменитост, но не се притеснява да си изцапа ръцете. Още повече, когато работа засяга друга негова страст – шофирането на скъпи и бързи автомобили. Коли в гаража на милионера обаче са неизползваеми заради лошото състояние на пътя до дома му, което накара певеца да събере бригада от приятели и сам да хване лопатата.

Певецът публикува и видео в социалните мрежи, в което се вижда как хвърля чакъл в гигантските кратери на пътя и отделя време да обясни защо е избрал да предприеме тези действия. Причината до болка позната – никой друг не го върши.


Род Стюарт


„Хората разбиват колите си, казва Стюарт пред камерата, докато показва капак от колела, паднало в калта. „Преди дни една линейка спука гума тук. Да не говорим, че моето Ferrari просто няма как да мине по този път. Затова аз и момчетата решихме, че ще дойдем тук и ще го направим сами“.

Снимки: Instagram

0 от 500
  • #1
    1 rate up comment 26 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Тоя къде е отишъл? Най - вероятно е някъде из гората, защото из Европа не съм видял подобни пътища дори в забравени от бога села