IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новата звезда на „Барселона“ срази всички с колекцията си от коли

Пиер-Емерик Обамеянг определено обича да провокира с избора на автомобили

Някои спортисти предпочитат да бъдат по-скромни, като не парадират с луксозните си имоти и свръхскъпи коли и бижута. Това обаче не важи за новата звезда на „Барселона“ - Пиер-Емерик Обамеянг, който обича да се забавлява и да експериментира с нова визия, а освен това притежава и направо убийствена колекция от луксозни автомобили.


Пиер-Емерик Обамеянг


Нападателят от Габон взе частен самолет, за да пътува до Барселона в понеделник, където в последните часове преди затварянето на трансферния прозорец подписа своя договор с новия си клуб. Трансферът му ще спести на „Арсенал“ близо 20 млн евро от заплати, а самият Обаменянг се е съгласил на доста по-ниско заплащане в каталунския клуб.

Да се върнем обаче към колите на 32-годишния африканец. В колекцията му има Lamborghini Aventador, Lamborghini Urus и Range Rover Sport, които са позлатени от известния дизайнер Яни Харалмбус – един от майсторите по персонализиране на автомобили. Наскоро Обаменянг пусна видео с едно от позлатените си Lamborghini, което събра над 2 млн гледания.


Пиер-Емерик Обамеянг


Още по-екстравагантно изглежда струващото 2,4 млн евро Ferrari LaFerrari, което футболистът купи преди няколко години. В свой стил габонецът добави червен хром към боята на автомобила и с това предизвика много противоположни мнения.

Обаменянг обаче не се притеснява да експериментира и да търси по-смела визия за впечатляващия си парк, който наброява 12 автомобили. Освен вече споменатите в него влизат още 3 модела на Ferrari, Porsche Panamera Turbo Techart и Aston Martin DB9 Volante 2. Лошото е, че в Барселона той няма да може да ги кара често, тъй като новият му клуб има спонсорски договор с Audi и нападателят ще трябва да седне за волана на автомобил от тази марка.


Още снимки на колите на Пиер-Емерик Обамеянг - вижте в галерията:


0 от 500