IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Футболист на "Байерн" беше глобен за шофиране на Mercedes вместо Audi

Кингсли Коман не беше допуснат на базата на клуба със своята G-Class

Една от звездите на "Байерн" и френския национален отбор - Кингсли Коман, си навлече сериозни неприятности, след като пристигна на тренировка на клубния си тим с Mercedes-Benz G-Class.


Кингсли Коман


Атакуващият халф пристигнал на базата на "Байерн" с новата си кола, но охраната на комплекса не му позволила да я паркира и го накарала да излезе извън комплекса. След това Коман се върнал пеша, за да може да се включи в тренировката на отбора си. По-късно футболистът е научил, че е глобен от клубното ръководство.

Причината за случилото е, че баварският гранд има партньорски договор с Audi, който задължава футболистите на "Байерн" да карат автомобили на компанията от Инголщад на всички събития, свързани с клуба. Коман е нарушил това споразумение и сега ще трябва да плаща.


Кингсли Коман


Французинът не е първият играч на "Байерн", който си позволява подобно нещо и заради това ръководството на клуба още през 2020 година въведе глоба от 50 000 евро. Толкова плаща всеки футболист на тима, които пристигне на тренировка с автомобил на друга марка. Самият Коман веднъж вече за малко не пострада от новото правило, след като дойде за тренировка с McLaren 570s Spider, но тогава той се измъкна с оправданието, че е ударил служебното си Audi и то е на ремонт.

Партньорството между Audi и "Байерн" продължава вече 17 години, като настоящият договор е до 2029 година. Според него, производителят от Инголщад плаща на световният и европейски клубен шампион по 55,8 млн. евро на година.


Audi e-tron GT


Освен това, баварците са първият футболен клуб в света, чийто футболисти карат електромобили. При продължаването на споразумението с Audi всички играчи от първия отбор получиха чисто нови Audi E-tron.

Снимки: Motor

0 от 500
  • #12
    4 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Хахаха, на този спомените му от гетото са за кварталния дилър и 20-годишната му Жи-класа и решил и той да се изживява на ганста-батка
  • #11
    13 rate up comment 4 rate down comment
    Рударския ( преди 3 години )
    А свободата? Този футболист е роб, а аудито е гюле с верига за глезена му.
  • #10
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Бай Ганьо ( преди 3 години )
    Абе не сте ли закъснели с тази информация...Абе май доста сте закъснели с тази информация....Абе вие колко века сте назад с тази ИНфОРМАЦИЯ....ехооооооооСмешници..
  • #9
    11 rate up comment 4 rate down comment
    Ризи ( преди 3 години )
    На тоя банани му дай...
  • #8
    23 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Прекалено големи изисквания към умствените възможности на футболистите - да помнят, че може да ползват само една марка автомобили.
  • #7
    17 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Я тоа у Европа го не бих пущил, камо ли на стадиона! Да си оди доле при ше-беците и те така!
  • #6
    18 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Чалгафончо, ясно е единствено че статията е точно за немски "премиуми" и таргет-групите им. Хайде, пускай "сто мерцедеса" и скачай на масата.
  • #5
    14 rate up comment 15 rate down comment
    до 3 ( преди 3 години )
    Бе любителите на "немски премиуми", какви са точно надали го знаеш! Но мразещите ги са пределно ясни: - бедни неудачници, мразещи до обяд себе си, а след обяд всички останали!! Па, вземи барем научи разликата между немски и германски!!
  • #4
    8 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    ама има лесно бутурясва аудито тотал щета дават му ново бегом в сервиза третото са го откраднали четвъртото спукало гуми
  • #3
    24 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Да, това са таргет-групите на немските премиуми - футболисти, футболни фенове, манекенки, други видове чалгари.