IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кристиано Роналдо отново получи кола за рождения си ден

Годеницата на суперзвездата този път му подари Cadillac Escalade (ВИДЕО)

Сигурно е много трудно да се избере подходящ подарък за рождения ден на човек, който има милиони в банковата си сметка и може да си позволи всичко. С този проблем се е сблъскала и Джорджина Родригес – жената до супер звездата Кристина Рона, когато е трябвало да избира подарък за 37-и му рожден ден.


Роналдо - Cadillac


За нейно щастие, нападателят на Манчестър Юни има една огромна страст извън футбола и тя е автомобилите. В случая трудната задача е да се избере кола, която е впечатляваща и скъпа, но и да не е част от големия автопарк на футболиста. Бременната с близнаци Джорджина в крайна сметка се е спряла на нещо по-традиционно от суперколите и луксозните лимузини, с които разполага португалецът.

В деня на рождения си ден – 5 февруари, чисто нов Cadillac Escalade е очаквал Роналдо на алеята пред дома му, като Джоджина е заснела момента на връчването на подаръка и го публикува в социалните мрежи. Самият Роналдо реагира сдържано – за разлика от децата, които поискаха веднага да изпробват новата придобивка и явно я харесаха.



Това е вторият подобен подарък за футболиста от жената до него, след като през 2020 г. той получи от нея (отново за рождения си ден) Mercedes-AMG G 63 Brabus.

В колекцията на Роналдо има още Bugatti Chiron и Veyron, McLaren Senna и MP4-12C, Ferrari 599 GTO, Rolls-Royce Cullinan и Phantom, Mercedes -Benz SLS AMG и Lamborghini Aventador.


Роналдо - колекция


0 от 500
  • #14
    3 rate up comment 0 rate down comment
    КО? Не! ( преди 2 години )
    Купила го е за себе си,щото бая дупе е отвъртяла и не се побира в нормална кола
  • #13
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Шибек ( преди 2 години )
    Кат му подари Москвич дефорсак жълт, тогава ще го впечатли
  • #12
    1 rate up comment 2 rate down comment
    1234 ( преди 2 години )
    Е, уникален...колко да е уникален! Пълни касата на клубовете, в които играе. И собствената си. А нещо да е изобретил, подобрил живота на хората по света?? Какво?? А, да - прави зрелище. Сменя коли, къщи... И идолопоклонниците му изпадат в транс като чуят името му. За тях са важни зрелищата....Ай стига сте ни занимавали с това нафукано конте!!
  • #11
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    И пари,изневярата не иска пари а любов,имал той!!!
  • #10
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Toto Rino ( преди 2 години )
    Уникален !Кадилакът също !Дерзайте Хейтъри
  • #9
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Пропов ( преди 2 години )
    Всъщност на човек като него какво можеш да му подариш,дето да го иска пък да го няма?! Време , здраве, любов...за материално и дума да не става. Трудна е задачата на Джорджина и не се справя особено успешно. Купува му коли, а той има още по добри. Трябва да измисли някакъв жест като неговия към нея, нещо креативно. Например да покани на празника някой от сорта на Алекс Фъргюсън, някой от идолите на Роналдо или нещо такова.
  • #8
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Веско ( преди 2 години )
    Купила ми подарък,че с кои пари го купи и къде ги изкара,явно с големия си ***,вие пък се чудите само кво да напишете,само тъпотий ви раждат простите тикви
  • #7
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Веско ( преди 2 години )
    Купила ми подарък,че с кои пари го купи и къде ги изкара,явно с големия си ***,вие пък се чудите само кво да напишете,само тъпотий ви раждат простите тикви
  • #6
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Муахахахаха ( преди 2 години )
    Подарък му направила с неговите пари.Това е снобарство.Да си презадоволен от нещо и да групаш още...Инаме да са живи и здпави цялото севейство.Ще има кой да му харми парите...
  • #5
    2 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Тромава кола, като новия собственик