IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 страхотни двигателя на ужасни коли

В списъка има дори утвърдени модели на легендарни марки

Повечето от страхотните коли в историята разполагат с отличен двигател. Историята е пълна с подобни примери – вижте Ferrari 308, Acura Integra Type R, Chevrolet Corvette и BMW M5. Но тези автомобили са нещо повече от двигател, тъй като предлагат комбинация от стил, управление и производителност.
Понякога обаче дори един чудесен мотор може да попадне под капака на обикновена или дори ужасна кола. С помощта на Motor1 ви представяме 10 такива примера, при които дори качествени двигател не можа да бъде от ползва на даден модел. В този списък има автомобили на утвърдени марки, които обаче се оказаха провал.
  
  
10 страхотни двигателя на ужасни коли (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #1
    32 rate up comment 6 rate down comment
    BENZIN ( преди 2 години )
    Само не знам кое му е ужасното на Волво S80. Имал съм такова, но с 3.2 литра, бензин и страхотна кола. По нищо не отстъпва на германската тройка. Като цяло Волво е страхотна марка но недооценявана, главно в България. Не случайно дори през ковита бяха една от малкото марки с ръст. Всички нови Волва са страхотни, китайците направиха добре, че само наливат пари, без да се бъркат, а само лапат технологии за техните марки. Волво дори надминава по качество повечето немски премиуми,както и здравина.