IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-честите грешки при избор на електромобил

Цветът не трябва да бъде по-важен, отколкото някои функции

Когато търсите нова кола, вие се почти наясно от какъв тип превозно средство имате нужда. След това стеснявате търсенето си въз основа на марката, която харесвате, и накрая конфигурирате автомобила така, че да отговаря на вашите нужди. При електрическите автомобили процесът е малко по-различен, но частта с конфигурацията е мястото, където повечето хора често грешат.

Експертите от Autoevolution предлагат помощ за избягването на подобни грешки, като съставиха списък от нещата, за които трябва да се внимава след избор на производителя и неговия модел. В повечето случаи клиентът получава универсална конфигурация с не много екстри, с които да се занимава, но когато са изправени пред по-задълбочен избор, повечето хора са объркани и могат да сбъркат, което на по-късен етап им излиза скъпо.

Най-честите грешки при избор на електромобил (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #3
    14 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Най-голямата грешка е да си купиш нещо с което не си наясно съществуващо единствено и само заради болните зелени амбиции на ЕС които ни доведоха до сегашното положение.
  • #2
    11 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Първата грешка е че изобщо избират електичка ако нямат "сигурно" място да я зареждат, а се разчита на станции по молове и магазини и не на всякъде има бързи зарядни. А болшинстовто са такива. Това са (все още) скъпи "играчки" за (край) градска употреба.
  • #1
    8 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Според мев бъдещето е на електромобилите, но не мисля че като лични автомобили а по-вероятно като абонамент. Преди 10г. електромобилите бяха с по 100-200км. пробег. Тези 10г. автомобили вече или са с приключила батерия или пробега е станал смехотворен, те са непродаваеми. Същото се отнася и за днешните, те са с по 300-400-500км. пробег, но след 10г. новите ще са с двойно по-голям и с нови батерии а на 10г. ще са за скраб.