IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Топ 10 на електромобилите с най-голям пробег за 2021 година

В класацията преобладават представители на китайски производители

Най-голямото притеснение на потребителите относно електромобилите е техният пробег с едно зареждане. Въпреки това, той не гарантира по-високи продажби на съответния модел спрямо неговите конкуренти. Това става ясно от класация, съставена от експертите на изданието Autohome, които съставиха Топ 10 на електрическите коли с най-голям пробег, предлагани на пазара през 2021 г.

Любопитното е, че в групата преобладават модели на автомобилни производители от Китай, които става все повече. Някои от тях, поне на теория, предлагат доста впечатляващи постижения, но пък се предлагат само на вътрешния пазар.


Топ 10 на електромобилите от 2021 с най-голям пробег (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #10
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Това е бъдещето.
  • #9
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Факт ( преди 2 години )
    За движение на 2.5 тонна кола с 200км/ч са нужни поне 100кW мощност. Ако батерията е 100кW/ч,колко време ще издържи? И колко път ще измине за това време! Тия пробези са реални само при каране в рамките на ограничението, че и пенсионерско. Но пък за града Ел. Колите са перфектни.
  • #8
    0 rate up comment 3 rate down comment
    Знаещ!!! ( преди 2 години )
    Кой *** пише тия "статии"???Каква е тази мерна единица "кВт/ч", за "мощна" батерия?!? По-големи глупости не бях чел скоро!
  • #7
    3 rate up comment 2 rate down comment
    miro ( преди 2 години )
    Това сте го копирали от някой Китайски уебсайт.на 1во Място с реално доказан пробег - градско/магистрала екстремен студ и жега, включен климатик е лусид еър dream edition с 832 км пробег.
  • #6
    10 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Трамвай N:5 има най-големият пробег.
  • #5
    9 rate up comment 7 rate down comment
    Jay ( преди 2 години )
    Тези китайските, дето имали по 700-800 още повече пък 1000......, оставете ги тези глупости. Плад версията на Тесла също може да направи 840,но по надолнище и с попътен вятър и изключен климатик!
  • #4
    7 rate up comment 5 rate down comment
    До К. ( преди 2 години )
    Кажи колко е пробега на БМВ М5 с един резервоар при 200 км/ч. Ще ти подскажа - започва с 2 и има две нули след това.
  • #3
    13 rate up comment 1 rate down comment
    До К ( преди 2 години )
    Е ти искаш да минава 500 км със скорост 200 км/ч ли?
  • #2
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Model s plaid ... ( преди 2 години )
    Абе.. не разбрахте ли ,че този модел ,с този пробег Несъществува :D съществуващият изминава 300 мили ( 480 км) . Защо няма Lucid ? EQS ?
  • #1
    21 rate up comment 2 rate down comment
    Електричар ( преди 2 години )
    Големи експерти, голяма работа! Сравняват пробега по каталожни данни... достатъчно е да се погледнат реалните данни (има такива сайтове, където се систематизира тази информация), за да се разбере, че реалния пробег е горе-долу наполовина на дадения тук. Особено при китайските модели, където каталожния пробег се дава по NEDC, а не по WLTP...