IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Benz оцени всъдеходно си комби на 53 000 евро

Моделът C-Class All Terrain излиза на пазара в два варианта

Още на Международното автомобилно изложение в Мюнхен през септември германският производител Mercedes-Benz представи втория член на семейството комбита All-Terrain. То излиза на пазара 4 години след премиерата на E-Class All-Terrain, сега станат ясни и цените на комбито за тежък терен.


Mercedes-Benz C-Class All-Terrain


Всъщност, Mercedes предлага този вариант на C-Class като алтернатива на популярните SUV-модели. Комбито е с увеличено пътен просвет, като има редица офроуд системи и функции, които трябва да го направят популярно сред клиентите. Моделът излиза на пазара в две версии - C 200 4MATIC и C 220 d 4MATIC, които ще се продават в Германия съответно от 53 014 евро и 55 394 евро.

Версията C 200 4MATIC се задвижва от 4-цилиндров редови двигател с обем1,5-литра, който развива 204 к.с. и 300 Нм въртящ момент. Този вариант ускорява от 0 до 100 км/ч за 7,5 секунди и развива максимална скорост от 231 км/ч.


Mercedes-Benz C-Class All-Terrain


По-скъпото C 220 d 4MATIC разполага с 2,0-литров двигател в същата конфигурация, при който мощността е 204 к.с. и 440 Нм, а времето за ускорение от 0 до 100 км/ч е 7,8 секунди. Максималната скорост и тук е същата – 231 км/ч, като в случая моторът работи със стартер-генератор и 48-волтова електрическа система.

И двете версии на All-Terrain се предлагат стандартно със система за задвижване на всички колела 4MATIC, задна врата EASY-PACK, интериор AVANTGARDE и LED високопроизводителни фарове. Комбито получава и всички функции, в това число подобрената система MBUX и комплекс от система за безопасност, които са налични и в стандартната C-Class.

Още снимки на всъдеходното комби - вижте в галерията:

Снимки: Mercedes-Benz

0 от 500