IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Opel Corsa D на старо – какво да очакваме?

Този модел е добро предложение, но има и някои особени нюанси

Четвъртото поколение на Opel Corsa се произвежда от 2007 до 2014 година, като се превърна в бестселър в Европа. Хечбекът споделя една и също платформа с Fiat Grande Punto, но основните агрегати са на Opel. Дизайнът също е в стила на германската марка и най-вече на Opel Astra H.

През 2010 година двигателите на Corsa D бяха сериозно модернизирани, за да отговарят на стандарт Евро-5, като получиха система за промяна на газоразпределението. На следващата година екстериорът и интериорът на модела, който се предлага във варианти с 3 или с 5 врати, бяха освежени.

Opel Corsa D на старо – силни и слаби страни (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #5
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Как пък не ( преди 2 години )
    Много практична и здрава кола.Купих на дъщерята такава втора ръка,вече втора година не слиза от нея.Дизел,4-5 на сто за студентка е идеална.Никакви проблеми.
  • #4
    5 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Така като чета, е по-зле от френските колички от същия период. Фрацузите доказано правят практични модели, каро съотношение цена качество. Предполагам сега като ги взеха ще им вдигнат качеството.
  • #3
    1 rate up comment 7 rate down comment
    ники ( преди 2 години )
    Седнах в такъв автомобил и го карах много е неудобен особедно видимоста назад разположението на колонките на предното стъкло също не бих си купил точно Корса точно тоя модел да не говорим че ръждата я беше подкарала и то здраво
  • #2
    13 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Общо взето безсмилени статии. Това какви проблеми, може да има (евентуално), много зависи както казват за хората от "първите 7 години". С други думи - как е карана / гледана от първия (-те) собствник (-ци). Оттам натаък - може да няма проблеми, но може и да не се оттърве, зависи си от новиа господар. Отделно откъде идва - Германия, Австрия - са по гледани, доакто Италия (особенно южна) са "по-занемарени".
  • #1
    20 rate up comment 0 rate down comment
    Дизеларов ( преди 2 години )
    За дизела казвате "По-късната версия вече има филтър за твърди частици, благодарение на който проблемите са далеч по-малко". Може ли да обясните на нас, лаиците, как точно филтърът за твърди частици решава който и да било от изброените проблеми?