IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шофьор на Tesla се гаври с британците заради кризата с горивата

Видео в социална мрежа вбеси и без това изнервените шофьори на Острова

Шофьор на Tesla Model 3 предизвика гняв у голяма част от британците, след като публикува видео в TikTok, в което им се подиграва за кризата с горивата.


Tesla


Пред изданието Wales Online пожелалият анонимност мъж от Суонзи разкри, че е отивал на работа, когато видял огромна опашка на бензиностанция на Shell и „просто не се сдържал и спрял, за да заснеме видеото". В него се вижда как шофьорът слиза от електромобила и се отправя към колонките, преди да „осъзнае“, че не се нуждае от гориво за електрическата кола, която принадлежи на съпругата му.

Постъпката му определено вбеси голяма част от хората, които изгледаха видеото. Шофьорите във Великобритания са принудени да се редят на огромни опашки за гориво, тъй като доставките до бензиностанциите са нарушени заради недостиг на камиони, предизвикан от Брекзит и от пандемията.



Ядосаните потребители изляха гнева си под видеото, като някои от тях дори се заканиха да открият неговия автор и да се саморазправят с него.

Снимка и видео: TikTok

0 от 500