IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шофьор на Tesla се гаври с британците заради кризата с горивата

Видео в социална мрежа вбеси и без това изнервените шофьори на Острова

Шофьор на Tesla Model 3 предизвика гняв у голяма част от британците, след като публикува видео в TikTok, в което им се подиграва за кризата с горивата.


Tesla


Пред изданието Wales Online пожелалият анонимност мъж от Суонзи разкри, че е отивал на работа, когато видял огромна опашка на бензиностанция на Shell и „просто не се сдържал и спрял, за да заснеме видеото". В него се вижда как шофьорът слиза от електромобила и се отправя към колонките, преди да „осъзнае“, че не се нуждае от гориво за електрическата кола, която принадлежи на съпругата му.

Постъпката му определено вбеси голяма част от хората, които изгледаха видеото. Шофьорите във Великобритания са принудени да се редят на огромни опашки за гориво, тъй като доставките до бензиностанциите са нарушени заради недостиг на камиони, предизвикан от Брекзит и от пандемията.



Ядосаните потребители изляха гнева си под видеото, като някои от тях дори се заканиха да открият неговия автор и да се саморазправят с него.

Снимка и видео: TikTok

0 от 500
  • #11
    7 rate up comment 10 rate down comment
    брекзитче ( преди 2 години )
    искам да емигрирам в рашата! там поне има газ и бензин колко искаш!
  • #10
    5 rate up comment 17 rate down comment
    Дамян ( преди 2 години )
    Пада им се на *** каращи с катран.Да си *** не е лесно не само в България,но и в Англия.*** си мислят,че катран, тоест петрол ще има винаги,но той почти е свършил.Повечето от горивата днес са изкуствено произведени благодарение на тока защото има ***, които ги купуват и не разбират,че ако няма ток няма да има и горива!
  • #9
    29 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 2 години )
    Може да е спокоен - и неговия момент ще дойде когато ще стои в тъмната си къщурка без ток и с празни батерии и ще гледа жално .
  • #8
    43 rate up comment 10 rate down comment
    Ха ха ( преди 2 години )
    Сега като им спрат и тока. И този ще се озъби.После и водата.
  • #7
    14 rate up comment 23 rate down comment
    IM-A-мен_DrtУАЙТBoY ( преди 2 години )
    Верно - малко нагличко, но пък иначе бая хитричко, като по този безусловен начин чисто и просто НАТИРЯ нослетата на ограничените и доста намаани ДВГ-драйвери изоставени на волята на съдбата - да страдат заради погрешния си непрогресивен + консервативен подход и ненапредничавначин на мислене - спрял някъде назад във ВРЕМЕто, м-ДА!
  • #6
    27 rate up comment 10 rate down comment
    Dedal ( преди 2 години )
    Зел море Ел. Автомобили е преместване от пусто в празно. Значи караш на ток, но зареждаш на *** и никой н може ти каже къде ще ги вре тези батерии след 5-10 години. Ако сметнем енергията да извадим лития и да стане на батерия и после да я претопим като в същото време 70% от тока е на въглища и математиката на чистата енергия не уйдисва
  • #5
    16 rate up comment 21 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Ми те двг-тата са си за подигравка 700+ коня и да не можеш да свалиш под 3.5 секунди врвмето от 0-100
  • #4
    15 rate up comment 14 rate down comment
    333 ( преди 2 години )
    Погледнато отгоре, няма как да наречеш по друг начин, освен идиотия, следното:1. Да си затваряш и забраниш АЕЦ и ТЕЦ2. Да лаеш 10 год. срещу Русия, единствения ти вносител на газ и въглища3. Да си забраниш ДВГ и да решиш, че минавал на ток. Не знам дали Великобритания ще се преориентира след Брекзит, но ЕС са ***.
  • #3
    13 rate up comment 3 rate down comment
    Ааааа ( преди 2 години )
    Норвегия пусна кабел за Британия по дъното! Започна сега от 1 октомври!
  • #2
    27 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Сега има опашки за гориво в бъдеще може да има опашки за ток.