IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шофьор на Tesla се гаври с британците заради кризата с горивата

Видео в социална мрежа вбеси и без това изнервените шофьори на Острова

Шофьор на Tesla Model 3 предизвика гняв у голяма част от британците, след като публикува видео в TikTok, в което им се подиграва за кризата с горивата.


Tesla


Пред изданието Wales Online пожелалият анонимност мъж от Суонзи разкри, че е отивал на работа, когато видял огромна опашка на бензиностанция на Shell и „просто не се сдържал и спрял, за да заснеме видеото". В него се вижда как шофьорът слиза от електромобила и се отправя към колонките, преди да „осъзнае“, че не се нуждае от гориво за електрическата кола, която принадлежи на съпругата му.

Постъпката му определено вбеси голяма част от хората, които изгледаха видеото. Шофьорите във Великобритания са принудени да се редят на огромни опашки за гориво, тъй като доставките до бензиностанциите са нарушени заради недостиг на камиони, предизвикан от Брекзит и от пандемията.



Ядосаните потребители изляха гнева си под видеото, като някои от тях дори се заканиха да открият неговия автор и да се саморазправят с него.

Снимка и видео: TikTok

0 от 500
  • #21
    0 rate up comment 0 rate down comment
    тъпо много ( преди 11 месеца )
    доста тъпо клипче и доста *** британец. никога не им се получава с тъпия хумор
  • #20
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Blue ( преди 11 месеца )
    *тайван
  • #19
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Red ( преди 2 години )
    Това Порше в Тайланд ли го правят, че така му викат
  • #18
    3 rate up comment 7 rate down comment
    No name ( преди 2 години )
    Еее значи ние българите сме ужасно завистливо расистко нещо , я първо се погледнете бе после говорете за англичаните или както някой им казват бастуните хората се грижат за държавата си и хората които живеят в нея, няма абсолютно нищо вярно от това което се пише , пишат си някакви глупости и вие им вярвате и даже плюете абе я се погледнете бе завиждате на абсолютно всичко а не се поглеждате на какво дередже сте.
  • #17
    0 rate up comment 2 rate down comment
    Petroff ( преди 2 години )
    10-15 г.Що се отнася до предимствата на електричните - има доста, но все още ДВГ ги превъзхожда. Ако вземем за пример Порше, Тайланд турбо с е много бърз и до 100, и до 200 и до 250 км. /ч. , Но е доста по бавен от най-бързо ДВГ на фирмата т.е. коментарите колко по-добри и бързи са електричките е неумостен
  • #16
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Petroff ( преди 2 години )
    А бе аз съм силно за електромобилите, обаче тука са се навъдили един куп разбирачи - електрици. Електромобилите не са и скоро няма да могат да осигурят алтернатива на ДВГ. Причините са доста, но основното е, че батериите са скъпи, неефективни, бавно се зареждат и производството им генерира огромно замърсяване. Енергийните системи в цял свят на са готови да поемат толкова голям скок в потреблението(ако автомобилите масово са на Ел. Енергия). Само решаването на тези два основни проблема отнеме
  • #15
    6 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Споко, скоро те ще се гаврят с него.
  • #14
    8 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Да си знаят, това е бъдещето! :)
  • #13
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Гост ( преди 2 години )
    Е нали си имат разни там със ***. Да им дадат по един бензиновоз . Пък тогава ще настъпи едно възхваляване на Великия
  • #12
    11 rate up comment 4 rate down comment
    Много скоро ... ( преди 2 години )
    САЩ ще имат 51-ви щат, ще се казва Англия! Още Артър Кларк го е предвидил преди има-няма 20-тина години.