IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 впечатляващи, но безполезни функции в Mercedes-Benz

Тези технологии са новаторски, но няма шанс да преобърнат света

Безспорно Mercedes-Benz е една от най-технологичните марки в света. Тя произвежда автомобили от 136 години и много от технологиите в тях са променяли автомобилната индустрия. Съответно, тези технически решения са копирани от конкурентите.


Mercedes-Benz GLC


Mercedes пуска първия модел с дизелов двигател, а също така първия с ABS, първия със система за стабилизация, както и първия с електронно управление на спирачките. Този списък може да продължи до безкрай, но в случая ще стане дума за нещо различно.

Компанията от Щутгарт сега предлага луксозни седани, впечатляващи SUV и мощни суперколи. Всички те изглеждат страхотно, вървят много добре и звучат отлично, но има някои неща, които дразнят. Поне на това мнение са колегите от Motor1. Те съставиха списък от 10 функции, които са напълно излишни (това е тяхно мнение и никой не е длъжен да се съгласява с него.

10 впечатляващи, но безполезни функции в Mercedes-Benz (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #3
    12 rate up comment 2 rate down comment
    Дим ( преди 2 години )
    Статия тип - язе съм от село и тук екстрите не работят,па не ни и трябват!Петърчо,ти в Германия през пролетта или есента ходил ли си?Да ти е направило впечатление,че карат отворени кабриолети,при всякакви температури стига да е слънчево?Щото аз това го виждам постоянно!Аде обясни им на тия хора как екстрата на мерцедес е ненужна!Безжично зарядно на задната седалка не било нужно,щото пасажера щял да си държи телефона?!Да си чувал, че има хора които не сме забите постоянно в телефона?!?!
  • #2
    13 rate up comment 10 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 2 години )
    Залъгалки за ментално увредени? И не е прав анонимния от 1 - предлагат ти ги в пакети с нещо по-полезно и така те принуждават да купуваш всичките им ***.
  • #1
    14 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Те мерцедес не карат никой насила да ги поръчва тези неща, а възможността да ги имаш е въпрос на желание и стандарт от страна на клиента и технологична възможност от страна на производителя. Сега ясно е, че по логиката на статията голяма част от екстрите на практика са ненужни в ежедневието, но пък е приятно като ги има. Нищо лошо няма в подгрева и масажа, нито пък в подгряване на напитка в поставката. Горните екстри е безмислено да са в бюджетен автомобил, щото ще струват колкото него.