IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 впечатляващи, но безполезни функции в Mercedes-Benz

Тези технологии са новаторски, но няма шанс да преобърнат света

Безспорно Mercedes-Benz е една от най-технологичните марки в света. Тя произвежда автомобили от 136 години и много от технологиите в тях са променяли автомобилната индустрия. Съответно, тези технически решения са копирани от конкурентите.


Mercedes-Benz GLC


Mercedes пуска първия модел с дизелов двигател, а също така първия с ABS, първия със система за стабилизация, както и първия с електронно управление на спирачките. Този списък може да продължи до безкрай, но в случая ще стане дума за нещо различно.

Компанията от Щутгарт сега предлага луксозни седани, впечатляващи SUV и мощни суперколи. Всички те изглеждат страхотно, вървят много добре и звучат отлично, но има някои неща, които дразнят. Поне на това мнение са колегите от Motor1. Те съставиха списък от 10 функции, които са напълно излишни (това е тяхно мнение и никой не е длъжен да се съгласява с него.

10 впечатляващи, но безполезни функции в Mercedes-Benz (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #23
    2 rate up comment 2 rate down comment
    иво ( преди 1 година )
    Вечно светещи контролни лампи ( светодиоди) Нерви, висене по-сервизите, харчене на пари и накрая го продадох и се отървах.
  • #22
    1 rate up comment 2 rate down comment
    иво ( преди 1 година )
    Преди няколко години шефът на Мерцедес напусна и започна работа в Корейската фирма Нyundai в едно интерю беше казал " В Мерседес се занимават с дребни незначителни работи. (Но аз Наивно вярвах на думите които бе казал някога Даймлерр Бенц" В света има две марки коли ; Мерседес и останалите " ) ---- но не сериозни след време ще имат проблеми ".Тогава не бях разбрал точно какво иска да каже. Когато купих в 2009 произведен ЕURO-4 Мерседес тогава разбрах колко е бил прав. Вечн
  • #21
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Smeshki ( преди 2 години )
    Само Attention Assist и Гласовото Hey Mercedes, са дразнещи .. другото си е супер!
  • #20
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Митьо ( преди 2 години )
    Тази статия я четох преди няколко дни на руски. Използването на описаните "екстри" бе пречупено през руската действителност - климатични условия, инфраструктура, манталитет и и.н. тука са се опитали да я побългарят, но както винаги резултата е слаб.
  • #19
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Някой ( преди 2 години )
    Идеята е, че има от всичко за всички. Пък , който , каквото му харесва, това използва.
  • #18
    4 rate up comment 4 rate down comment
    К. ( преди 2 години )
    Всичко това са ОПЦИИ, които се заплащат допълнително, но АКО ГИ ПОРЪЧАШ. От всички тия опции в колата си имам само амбиентното осветление, което за конфигурацията хибрид е стандартно и не можеш да се откажеш от него. Бих добавил още една излишна опция - поддържането автоматично в лентата за движение. Ако имаш намерение да спиш в колата, може би да е полезно, но аз все още не бих препоръчал да се спи по време на движение. Напразно хвърлих 1000 евро за тая опция...
  • #17
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Такива неща вдигат продажбите. Пък и Мерцедес не са бюджетна марка, тъй че на когото не му е по джоба, да се ориентира към други производители. За мен естествено повечето от нещата са абсолютни глупости. Не мога да се съглася за навигацията с добавена реалност, много е готино да виждаш къде точно трябва да излезеш от едно кръгово кръстовище с повече от 4 изхода и други подобни по-усукани ситуации. Иначе съм против дигиталните дисплеи вместо аналогови прибори, особено при другите производители.
  • #16
    12 rate up comment 0 rate down comment
    Нет ( преди 2 години )
    БМВ, Ауди, Мерцедес, Пежо, Порше и още куп марки слагат в кабриолетите си въздушния шал .... поредно доказателство за познанията на автора относно автомобилите! Влизам тук да чета само да си четкам самочувствието и да се смея с коментарите под тия "журналистически твурения"
  • #15
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Таня ( преди 2 години )
    Всички от екстрите са полезни, а някои от тях са върха!!!
  • #14
    16 rate up comment 1 rate down comment
    Аз ( преди 2 години )
    Абсолютна загуба на време беше тази статия. Реших да прочета нещо интересно и се надявах заглавието да има връзка с писаното отдолу, ама не. Това е поредната тема, която чета и е абсолютна глупост