IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 впечатляващи, но безполезни функции в Mercedes-Benz

Тези технологии са новаторски, но няма шанс да преобърнат света

Безспорно Mercedes-Benz е една от най-технологичните марки в света. Тя произвежда автомобили от 136 години и много от технологиите в тях са променяли автомобилната индустрия. Съответно, тези технически решения са копирани от конкурентите.


Mercedes-Benz GLC


Mercedes пуска първия модел с дизелов двигател, а също така първия с ABS, първия със система за стабилизация, както и първия с електронно управление на спирачките. Този списък може да продължи до безкрай, но в случая ще стане дума за нещо различно.

Компанията от Щутгарт сега предлага луксозни седани, впечатляващи SUV и мощни суперколи. Всички те изглеждат страхотно, вървят много добре и звучат отлично, но има някои неща, които дразнят. Поне на това мнение са колегите от Motor1. Те съставиха списък от 10 функции, които са напълно излишни (това е тяхно мнение и никой не е длъжен да се съгласява с него.

10 впечатляващи, но безполезни функции в Mercedes-Benz (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #13
    11 rate up comment 5 rate down comment
    Карач ( преди 2 години )
    Всички тези екстри са супер!
  • #12
    21 rate up comment 0 rate down comment
    Невеж ( преди 2 години )
    Боже , медия която отразява автмобилни новини и се предполага , че работещите в нея са запознати с индустрията ,а се пишат такива глупости . Става въпрос за функцията въздушен шал . Как да не се използва от други марки , лично аз съм притежавал Пежо 308 CC с въпросната функция , а и доста други модели кабриолети разполагат с нея .
  • #11
    15 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Петърчо, кажи си го бе, неудачия с 4 тонколони , но без радио, е тва е мечтата ти
  • #10
    1 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    То с пътните знаци е добро като замисъл, но точно в градовете е където не ти върши работа, защото на всеки 20 м имаш по 3 колчета с 5 -10 табели и на системате ще и е доста трудно
  • #9
    7 rate up comment 3 rate down comment
    И аз трябва да кажа ( преди 2 години )
    Само 3д дисплея е нелепа екстра. Другото са гъзарии, както би следвало за мерцедес. Някои даже са чист стандарт. Безсмислена е статията повече.
  • #8
    9 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Като прочетох тази статия се сетих за клипчето на "Тутурутка" за оня с трабанчето и другия с мерцедеса-кабрио!
  • #7
    13 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    "Система за контрол на умората на водителя" !?!?!Петре , Дъ Тъ и Бъ в олигофреееена! И вместо да ме блокираш , вземи гледай какво пишеш!
  • #6
    12 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Нито едно от тези екстри не е безмислена освен може би глупавият гласов асистент който така и не реагира на нормално говорене.Трябва да се говори бавно високо и отчетливо като на ***.
  • #5
    18 rate up comment 3 rate down comment
    Гочето с голфа ( преди 2 години )
    Напълно излишни екстри - за някой да, но за бизнесмена дето не трябва да мъкне кабели за всяко от устройствата които позва тази екстра е много важна. За бай Петко дето ще го купи тоя мерджак на 15 години, на 150 000 км и неразличим от нов - тая екстра е само главоболие.
  • #4
    15 rate up comment 1 rate down comment
    Муахаха ( преди 2 години )
    Как те държат още на работа, бе дее