IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Автосалонът в София се отлага

Заради пандемията изложението е преместено за следващото лято

Предвиденият за тази есен „Автомобилен салон София 2021" се отлага, съобщиха от Асоциацията на автомобилните производители (ААП) в България. По програма изложението трябваше да се проведе от 15-и до 24-и октомври, но заради пандемията от коронавирус това няма да се случи.


автосалон София


„След отчитане на динамичната промяна на епидемичната обстановка и увеличаването на рисковете за изложители и посетители се стигна до разумното и отговорно решение Автомобилният салон в София да се проведе в периода 3 – 12 юни 2022 година", се казва в съобщението на Асоциацията.

От организацията допълват, че решението е било взето единодушно и се надяват, че не след дълго време, ще има възможност най-посещаваното автомобилно събитие в България и съседните ни държави да се проведе по най-добрия начин и в най-безопасна среда.

„Сигурни сме, че в началото на следващото лято, представителите на автомобилните производители у нас ще могат да ни покажат на територията на Интер Експо Център още повече нови модели и модерни иновации, базирани на електрически и хибридни технологии", посочват от ААП.

Снимка: Sofiamotorshow.bg

0 от 500