IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как стартира китайското нашествие?

Вижте първите модели на автомобилните производители от КНР

В наши компаниите от Китай произвеждат и продават автомобили в милионни тиражи, създават автопилоти и разделят своите високи технологии с германци и японци, които ги използват за своите модели. Автомобилната индустрия в Поднебесната империя обаче стартира далеч по-скромно, при това не толкова отдавна.

С помощта на изданието Motor ви представяме първите творения на най-известните китайски марки. Най-вероятно, създателите на тези автомобили сега се срамуват от тях и искат да забравят за съществуването им, като причината е, че те са на базата на стари модели на чужди производители.

Как стартира китайското автомобилно нашествие (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #6
    11 rate up comment 3 rate down comment
    1 ( преди 2 години )
    *** те отдавна вече са се качили. Е да докато Вие преравяте моргите, обявени за автосалони за 15 годишни премиуми- неразличими от нови, света се е предвижил доста напред.
  • #5
    5 rate up comment 12 rate down comment
    Смех ( преди 2 години )
    Не знам ти на какво ще се качиш но гаранция че запада няма да се качи а дори и румънци турци сърби словаци словенци и т А българите са типични задноблизци сега на китайците преди искахме да ставаме советска република
  • #4
    15 rate up comment 5 rate down comment
    Fury ( преди 2 години )
    До # 2. Така говореха и за японските автомобили и електроника преди 50 години! Погледнете къде е направен телефона ви, телевизора, компютъра. Въпрос на време е да се качим на китайските коли - те са бъдещето!
  • #3
    5 rate up comment 8 rate down comment
    Киро ( преди 2 години )
    Кво нашествие бе, кви 5 лева? Дори в Китай най- продавания модел е на Фолксваген, после е Тойота и тн. Китайски *** никой не ще, всеки иска хубаво. Не е ли надзиравал бял човек бачкаторите по китайските заводи - пиши продукта в графа "не става".
  • #2
    6 rate up comment 10 rate down comment
    Смех ( преди 2 години )
    Дори след японската инвазия в Сащ ГМ държат 14% от пазарес най-близките койота държат 9% за какви китайци говорим изобщо французин немец а дори и италианец ще седнат в китайска кола когато се срути Земята.
  • #1
    10 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    е, не е като да не ви предупредихме преди години