IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-скъпото Audi RS7 Sportback удвои цената си с екстрите

С добавените опции този автомобил струва над 200 000 евро (ВИДЕО)

Някои автомобилни издания често показват много скъпи автомобили, като добавят всички предлагани опции в конфигуратора на производителя. Тези машини обаче съществуват само виртуално, докато това Audi RS7 Sportback е напълно реално. И то е най-скъпият екземпляр от модела, продаван някога.


Audi RS7 Sportback


Машината се намира в Швеция, където RS7 и без това е много скъпо. Цената му стартира от 1 219 300 шведски крони, което е около 118 458 евро. Любопитното е, че в САЩ, например, тази кола е далеч по-евтина - 114 000 долара (97 170 евро).

В случая обаче това Audi е натъпкано с почти всички екстри, сред които е и специалният цвят Daytona Grey. И така цената му надхвърля 200 000 евро, за които човек в Швеция може да си купи Audi R8 V10 във възможно най-доброто ниво на оборудване, което се предлага.

Още снимки на най-скъпо Audi RS7 Sportback - вижте в галерията:

Като автомобил, създаден за европейския пазар, той не е перфектен, тъй като Sportback с 600 к.с. има ограничител на звука от двигателя, както и филтър за прахови частици. Така 4,0-литровият TFSI с двойно турбо не звучи толкова впечатляващо.

Все пак A7 си остава една от най-красивите коли на пазара, особено във версия RS7 с толкова много добавени екстри. Освен матова боя, сред тях са акценти от въглеродни нишки, 22-цолови джанти и салон от алкантара.


Снимка и видео: Auditography/YouTube

0 от 500
  • #15
    0 rate up comment 0 rate down comment
    mladenkata_ ( преди 1 година )
    CA XAXA XA
  • #14
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    да не забавяме че М5 и наследниците м нямат самоуправляемо шаси и нямат спорт кар за разлика от ауди
  • #13
    0 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Това Rs7 все едно е спряло бе :)
  • #12
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Още за БМВ CS, модела е със 70кг. по лек от М5 компетишън, тоест повече коне, по-малко тегло. Основен фактор при спортните коли. Така, че не го сравнявай с това РС7, това РС7 може да го сравняваш с М5, и двете са с по 600к.с., а компетишън и върховата CS версия на БМВ с най-мощния двигател монтиран някога в модел на БМВ, няма логика.
  • #11
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Всъщност това е БМВ CS което е по-мощно от компетишън версията. И кое му е евтиното. 350 000 базово. Аудито базово е 230 000лв. Тоест със 120 000лв. по-евтино. Ако БМВ CS го натовариш с всички екстри, като това Ауди в статията и ще отиде на 500-600 000лв.
  • #10
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Коментар 11 и 12 са написани от един и същи човек, защото друг не може да пусне видеото както го е пейстнал. Такива шизофринии винаги будят смях, итаче БМВто е в компетишън, версията с повече к.с. то дори в интрото са написали:Will the BMW use its HP advantage over the RS7 or will the Audi RS7 beat the M5 CS, тоест ще успеели да използва предимството си от повече конски сили пред Аудито. Но както и да е.
  • #9
    1 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Хахахах m5 cs издуха това ауди, все едно въобще не са в един клас! При това m5 cs е по-евтино!!!
  • #8
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Drag race между rs7 и m5. Да видите колко не върви тая кола :)***.youtube.com/watch?v=vf59WZZVhRA
  • #7
    3 rate up comment 7 rate down comment
    суперсел ( преди 2 години )
    супер кола за чалгопитек или берлинска арабела
  • #6
    7 rate up comment 4 rate down comment
    До 8 ( преди 2 години )
    Сигурен съм че това което караш е много по-селко от това тук. Поршето е супер наистина, но много хора не си падат по V6 и искат V10! Освен това двигателя и трансмисията на R8 се монтира и в Ламборгини Хуракан, по-старото R8 пък даваше двигател и трансмисия на Ламборгини Галярдо. Двигателя е супер добър, но това го знаят хората които разбират, ти сега с евтината малолитражка, как няма да критикуваш, за теб красавицата е ***, човека с Мерцедеса е с малка *** и т.н... знаем ви опорките.