IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-скъпото Audi RS7 Sportback удвои цената си с екстрите

С добавените опции този автомобил струва над 200 000 евро (ВИДЕО)

Някои автомобилни издания често показват много скъпи автомобили, като добавят всички предлагани опции в конфигуратора на производителя. Тези машини обаче съществуват само виртуално, докато това Audi RS7 Sportback е напълно реално. И то е най-скъпият екземпляр от модела, продаван някога.


Audi RS7 Sportback


Машината се намира в Швеция, където RS7 и без това е много скъпо. Цената му стартира от 1 219 300 шведски крони, което е около 118 458 евро. Любопитното е, че в САЩ, например, тази кола е далеч по-евтина - 114 000 долара (97 170 евро).

В случая обаче това Audi е натъпкано с почти всички екстри, сред които е и специалният цвят Daytona Grey. И така цената му надхвърля 200 000 евро, за които човек в Швеция може да си купи Audi R8 V10 във възможно най-доброто ниво на оборудване, което се предлага.

Още снимки на най-скъпо Audi RS7 Sportback - вижте в галерията:

Като автомобил, създаден за европейския пазар, той не е перфектен, тъй като Sportback с 600 к.с. има ограничител на звука от двигателя, както и филтър за прахови частици. Така 4,0-литровият TFSI с двойно турбо не звучи толкова впечатляващо.

Все пак A7 си остава една от най-красивите коли на пазара, особено във версия RS7 с толкова много добавени екстри. Освен матова боя, сред тях са акценти от въглеродни нишки, 22-цолови джанти и салон от алкантара.


Снимка и видео: Auditography/YouTube

0 от 500
  • #5
    2 rate up comment 4 rate down comment
    странна кола ( преди 2 години )
    Купчина карбонови спойлери със селски привкус! Всичко това гарнирано с черен мат!Ако наистина ти се дават толкова пари има Panamera. Не мога да си представя да избера R8 пред едно 911 Targa например.
  • #4
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    За тия пари можел да си купи R8!! По принцип може, ама човека ако е семеен, R8 не е семейна кола а двуместна кола за удоволствие и писта с багажник който побира един сак, А RS7 става за ежедневна кола на 4 членно семейство. Така, че не вкарвайте всичко през призмата на това, че някой е можел за тия пари да си вземе още по-спортна кола. То и 7 местен СУВ GLS 63 AMG, струва повече от лимузината S 63 AMG, ама приоритета на купувача е в основата на покупката.
  • #3
    6 rate up comment 1 rate down comment
    до 5 ( преди 2 години )
    повече от колкото на моето 1.9 тди бензин
  • #2
    15 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Интересно ми е какво караш, щом това на снимката е "трошляк"
  • #1
    13 rate up comment 8 rate down comment
    Пурко ( преди 2 години )
    И за какво по-точно беше тази статия?!? И тук ли започнаха да си попълват броя статии с каквото им падне! Явно навсякъде нивото пада ли пада и ще продължи да пада ....