IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото BMW 5-Series - електрификация и хибридно М5 със 750 к.с.

Следващото поколение на бизнес-седана ще излезе през 2023 година

Седмото поколение BMW 5-Series ще се появи през 2023 година, като ще бъде коренно променено спрямо сегашния модел. Причината за това е, че то ще ще играе основна роля в прехода на баварците като производител на електрически автомобили, съобщава Autocar.

Новата 5-Series ще последва своите братя - кросоувъри X3 и X4, като ще се предлага с избор от хибридни и изцяло електрически агрегати. Това е част от плана на BMW за продажбата на 7 млн. електрически превозни средства до 2030 година. В компанията планират при излизането на новата "петица" през 2023 година, BMW Group да предлага 12 изцяло електрически превозни средства в световен мащаб, включително версии на ток на на кросоувъра X1 и на 7-Series, както изцяло електрическата 3-Series.

Какво да очакваме от новото BMW 5-Series (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #3
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Пурко ( преди 2 години )
    Грозотия след грозотия! Задницата изобщо не кореспондира с предницата и в последните модели БМВ загубиха баланс и хармония в дизайна на моделите си! И това е не само мнение, но и на много фенове плюс бивши дизайнери работили за тях!
  • #2
    3 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Щеше да е яко да има по-големи колела, както е на рендъринга, но очевидно на прототипа сниман наживо колелата са далеч по-малки от тези на графиката - за жалост.
  • #1
    4 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Че аз досега лека немска спортна кола не съм виждал всичко е по 2 тона нагоре.