IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Градските SUV-модели с най-голям багажник

Тези кросоуъри имат имат малки размери, но побират доста товар

Градските кросоувъри на пазара стават все повече на брой, тъй като интересът към тях се покачва непрекъснато. Въпреки малките си размери, някои от тях предлагат голям обем на багажника, което не трябва да бъде изненада. Все пак тези модели са SUV, а това означава универсалност. Освен това, кой е казал, че не се нуждаете от товарно пространство, когато се движите в града?


багажник


В този списък са включени 10 модела с дължина около 4 метра, които предлагат най-голям обем на багажника. Той е измерен по метода VDA, при който се използват малки паралелепипеди, пълни с течност, за може да да се провери действително заетото място за багаж.

При някои от тях е включено и пространството, осигурявано благодарение на двойното дъно, тоест мястото под товарната повърхност. То може да бъде заето от аудио-система или дори от система за задвижване на четирите колела (при малкото модели от този клас, които са оборудвани с нея).

Топ 10 на градските SUV с най-голям багажник (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #4
    9 rate up comment 10 rate down comment
    До 3 ( преди 2 години )
    Щом сте дали пари за подобнибо клуци и смятате, че са коли, явно не сте особено умни
  • #3
    16 rate up comment 5 rate down comment
    Не коментирай, когат ( преди 2 години )
    Е ясно е, че Рено и Нисан са в челото. Но винаги има много дето плюят, без дори да са имали такива, а карат стари VW golf 3 или подобни премиум немски бараки. На всяка малка гърбица почти спират, за да не им се счупи нещо по предницата, пък ние с френските (уж слаби и чупливи) сме явно по-глупави!
  • #2
    1 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Не винаги е така, може при Ваг да е така, но те са известни с това че Туарега и Ламбото им са едно и също нещо с различни настройки, ама тези настройки правят разликата.
  • #1
    18 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Малко безмислена статия, защото SUV-четата нямат нищо по-различно от колите, на същите платформи. Например Арона и Камик и Т-корос имат същото багажно пространство като новата Фабиа например - 385л. Не знам кога хората ще разберат, че не си купуват по-големи и практични коли, а плащат да седят 2-3см по-високо. Разликата е няколко см просвет и малко повече място над главата, ако влезе муха в колата, да се чувства комфортно.