IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Суперколите с най-големи багажници

Някои от тях могат да си съперничат дори с големи седани

На пръв поглед ефектните на външен вид суперколи са ужасно непрактични. С тях не можеш да минеш по лош път, а багажникът им не побира почти нещо. Действително, тези автомобили нямат проходимостта на Land Rover, например, но пък обемът на багажника при някои от тях ще ви изненада.

Представяме ви Топ 10 на суперколите с най-големи багажници, като в него преобладават модели на един и същи производител, което не е случайно, тъй като той предлага предимно суперколи. Но дори и те имат доста сериозна конкуренция от други модели, става ясно от този списък.

Снимки: Производителите

0 от 500
  • #5
    6 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    до 1:....и поне едно бидонче с джибри
  • #4
    7 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Берлинетата е от друг свят.
  • #3
    2 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    За Порше малко са се изложили,защото при сгъване на задните облегалки не се стига до пода за краката,а просто равна повърхнос за повече багаж,ако са вдигнати облегалките нишата между тях и задната преграда е достатъчна да се поберат някой не големи чанти или друг по-малък багаж.
  • #2
    6 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Точно в тези единственото,което се слага е сака със стиковете за голф и пътната чанта обикновенно на Самсонит или Долче и Габана или нещо от този клас. За пръскачката и мотиката си има други автомобили за други хора.
  • #1
    11 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Лафа беше: Една кола, не можеш ли да сложиш пръскачка и мотика У багажника - не ми я хвали!