IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Собственик на Tesla показа проблемите на Model S

Качеството на изработка на скъпия електромобил определено е далеч от перфектното (ВИДЕО)

През годините се говори много за качеството на изработката на превозните средства на Tesla, като понякога критиките са доста сериозни. Факт е, че то се е подобрило в последно време, но все още е далеч от това на водещите производители. С пускането на пазара на обновените Model S и Model X феновете имаха големи очаквания в тази посока, но и те не се оправдаха.



Това доказва и собственик на Model S във версията Long Range. Популярният в САЩ влогър MrExitStrategy качи в своя канал в YouTube видео, в което описва качеството на изработка на своята кола. Той е открил няколко проблема, които няма как да бъдат оправдани при автомобил, струващ над 100 000 долара.

Мъжът посочва дефекти и драскоти по боята, врати, които скърцат по време на отваряне и затваряне, тракане и скърцане в салона от лошо монтирани части, както и набръчкани гумени уплътнения на вратите. Има също така петна по изкуствената кожа, покриваща таблото, а климатикът издава свистящ звук при по-високи скорости. Едно от външните огледала се тресе при шофирани, има и други неща, които се виждат във видеото.


Tesla проблеми


Нито един от проблемите не е толкова сериозен, че отделът по качеството на Tesla да не може да се справи, преди да достави колата. А и нейният собственик е категоричен, че е влюбен в автомобила и би си го поръчал отново, дори да знае, че ще дойде със същите досадни проблеми.

Влогърът допълва, че допреди месец и половина е карал Model Y, който е бил с по-добро качество от обновения Model S. Затова и не изключва възможността, тези проблеми да са само при определена партида от седана и дори това да е изолиран случай.


Трябва да се отбележи, че критиката на идва от хейтър на Tesla, а от човек, който определено обича колата си (второто видео е заснето при получаването на колата). MrExitStrategy уточнява, че е уведомил Tesla за проблемите с качеството и ще направи ново видео, когато те бъдат разрешени.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500
  • #2
    10 rate up comment 23 rate down comment
    Аха ( преди 2 години )
    Тесла е кола за удоволствие! Тези които гледат рамките на вратите, си купуват други каруци! Човека знае, защо пак ще си купи Тесла, но ти няма да го разбереш!
  • #1
    17 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Качеството на изработка си е нормално за недосглобената тесла, т.е. нивото е между ниско и плачевно.