IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ударите върху Tesla: от отлагането на Cybertruck до нелепи грешки в системите

Илон Мъск има да решава някои проблеми, като трябва да го направи много бързо

Компанията Tesla от доста време носи неофициално титлата „флагман на технически прогрес в автомобилната индустрия“. Американците разработиха голям брой безпилотни системи, а произвеждат и най-технологичните електромобили на планетата. В икономически план Tesla също се представя отлично, след като за първи път в историята нейната чиста печалба превиши 1 млрд долара.

Въпреки това, компанията и нейният шеф Илон Мъск имат доста проблеми, повечето от които са свързани с бъдещи проекти, но има и такава, които засягат някои от нейните продукти. Те трябва да бъдат решени възможно най-бързо, тъй като останалите производители се развиват стремително в областта на електромобилите и вече застрашават лидерската позиция на Tesla.

Ударите върху Tesla (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #10
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Рапирата ( преди 2 години )
    Илон Мъск не може да бъде спрян с дезинформация, ще върви напред демонстрирайки силата на интелекта и техническия прогрес.
  • #9
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Фф ( преди 2 години )
    Тръгне ли завода в Берлин...край с останалите.Тук по форумите всички чакат made in germany. Те и сега са на.1 по продажби.Взеха сумата инженери на Мерцедес. ...за най важното - качествена сглобка.Ще си говорим след 1 г. Акцииките на Тесла ми спечелиха една кола от тях...чакам завода, продавам ги и колата безплатна ще излезе.Тесла нямат НИКАКВА КОНКУРЕНЦИЯ!!!
  • #8
    5 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    остави порше ти кажи за колко дни ходиш до морето с пресиване
  • #7
    5 rate up comment 4 rate down comment
    TSLA ( преди 2 години )
    #3 заповядай, намери няколко милиона балъци да ти дадат по един апартамент пари ;) Plaid е по улиците. Наблюдаваме бум в обяви за Taycan turbo S втора ръка. Боли ужасно да имаш кола 700 коня за 300 бона и над 200 да умира. Боли ужасно да видиш, че Тесла държи 1000 коня от 130 до 320 на първа, а твоят премиум продукт с 2 скорости - не..
  • #6
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Новак ( преди 2 години )
    Колегата с Голфа ще обясни ли кои са тия толкова големи проблеми на другите производители? Това, което Тесла направи за повече от 10 години те го правят за 2. На пазара вече има реални конглокенти в различни класове и клиентите започват да се ориентират към тях
  • #5
    5 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    край, фалираха
  • #4
    7 rate up comment 13 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 2 години )
    Аме тези още ли имат фенове бе? Не ги ли изпоизтрепаха тия каручки?
  • #3
    11 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Измами, обещания и спекулации, нормално за борсовата измама за балъци. Евала на Мъск де, тарикат момче е и направи лев на гърба на шараните.
  • #2
    16 rate up comment 13 rate down comment
    Гочето с голфа ( преди 2 години )
    На фона на грандиозните проблеми на другите автопроизводители - това са дребни кахъри, много преекспонирани.
  • #1
    8 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Много пора се разочароваха, че новия модел S на външен вид си е стария вече модел. Трябваше да направят нов дизайн на екстериора.